TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marea lume mică AA-ACA-MARELM-19-N-001
Marea lume mică
Vezi
galerie

Id: #262020

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Marea lume mică e o carte-joc, cu istorii de citit şi provocări ascunse pentru ochi curioşi. O carte veselă despre case şi visele lor. Despre obiecte preţioase şi ale lor făuritori. Despre împrieteniri între vechi şi nou. Despre biblioteci de forme şi unelte. Pe scurt, o seamă de poveşti grăitoare din minunata lume necuvântătoare care ne înconjoară.

Marea lume mică, autori Alexandra Mihailciuc și Alexandra Culescu, este o carte “albastră” cu un text de citit pe două dimensiuni, mesaje și simboluri care te provoacă să le descoperi cu lupa, o ilustrație ce completează textul fără a-l dubla.

O carte recomandată copiilor și familiei.

Citeşte, împărtăşeşte şi adaugă o pagină în istoria noastră vie!



Alte titluri pentru AlexandraMihailciuc (autor):
Cartea Caselor (2022) ,


Alte titluri pentru AlexandraCulescu (autor):
Cartea Caselor (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandra Mihailciuc, Alexandra Culescu

Data apariției: mai 2019

ISBN: 978-606-8922-10-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ACS

 

Opinii editoriale

„Se ia această carte ce povestește o mare lume mică și se deapănă agale și cu răbdare, se pun la suflet toate: și zidurile vorbitoare și meșterii cu ale lor sobe și oale, cioplituri, țesături și alte lucrături și vechi și mai noi, și mai ciobite și mai de soi. Cartea vă duce zburând în albastru, pe aripi de penel și cuvinte, în adâncurile timpului cuminte, printer povești adevărate, spuse ca să nu fie uitate, ci să fie reinventate.”

Adriana Scripcariu, Școala de la Piscu

“Este o carte liberă și ne-au trebuit vreo 30 de ani ca să apară așa ceva. Cartea e foarte bună în momentul în care faci un dialog – o chestie de familie extraordinar de utilă.”

arh. Șerban Sturdza