TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
8pt - Exilul 00-MJR-8PT00E-16-N-001
8pt - Exilul
Vezi
galerie

8pt - Exilul

de Rafael Albuquerque, Mike Johnson

Titlu apărut în colecția 8pt

Id: #243371

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 O combinație între Rafael Albuquerque foarte cunoscut pentru seria American Vampire de la DC Comics și Mike Johnson foarte cunoscut pentru Supergirl tot de la DC Comics. Cei doi au creat un univers minunat într-o dimensiune neprietenoasă unde Joshua, un călător în timp, se găsește blocat. Rămas fără memorie și nereușind să comunice cu echipă de cercetători ce l-a trimis nu-i mai rămâne decât să-și urmărească inimă și o voce străină care să-i călăuzească destinul în acest triunghi bermudă a spațiului și timpului. E Dr Who, e Mad Max, e orice. Artistul folosește 4 culori pentru a adaugă un extra layer de adâncime și înțeles poveștii. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rafael Albuquerque, Mike Johnson

Data apariției: februarie 2016

ISBN: 978-606-9395-12-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 126

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x25 cm

Hârtie: 120g/m

Teme: destin

 
 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Trebuie să recunosc din capul locului că nu sunt un fan al genului SF, citind doar ocazional pentru diversificarea lecturii. Dar jocul cu dimensiunile timpului creat în această bandă desenată mi-a cap......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Un crononaut, Joshua, se trezește singur într-o dimensiune deloc ospitalieră denumită Meld. Fără memorie și fără echipa care l-a trimis acolo, Joshua este pe cont propriu și trebuie să-și dea seama ce......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

"8PT se impune grafic, ne amețește scenaristic și ne spune o poveste de aventură-SF plină de mister și diferită de multe benzi desenate existente pe piața românească de benzi desenate."

@FiLM Geek

"Precum Mignola în Seed of Destruction, cu Ei8ht (8PT) se poate vedea cum i-a naștere un povestitor în imagini. Albuquerque e tot tacâmul, de la designul paginii și secvențierea acțiunii, reprezentarea convingătoare a figurilor, concept, până la găsirea de soluții grafice inventive."

Webcomics.ro