TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Între lume și mine BB-TNC-NTRLIM-17-N-001
Între lume și mine
Vezi
galerie

Între lume și mine

de Ta ‐ Nehisi Coates

Id: #249349

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

#1 New York Times Bestseller, volumul Între lume și mine a fost premiat cu National Book Award pentru Nonficțiune și cu NAACP Image Award, finalist pentru Premiul Pulitzer pentru Nonficțiune și pentru National Book Critics Circle, și a fost declarat de către presa americană una dintre cele mai bune zece cărți ale anului 2015.

Într‐o serie de eseuri scrise sub forma unei scrisori către fiul său, Coates discută noțiunea de rasă și felul în care aceasta a modelat istoria, de multe ori cu prețul vieții și al trupului negru. Explorând evenimente personale și istorice, de la perioada de studenție la Howard University, la Războiul Civil, autorul încearcă să răspundă la câteva dintre cele mai dificile întrebări care dezechilibrează societatea modernă. Printr‐o destructurare minuțioasă a conceptului de rasă, Coates rezumă istoria înfiorătoare a subjugării negrilor în Statele Unite, rezultatul fiind un discurs extrem de actual despre tot ceea ce înseamnă să fii perceput ca „diferit”.

Comandă cartea online, scrisă de Ta‐ Nehisi Coates și apărută la editura Black Button.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ta ‐ Nehisi Coates

Data apariției: iunie 2017

ISBN: 978-606-94237-9-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

Teme: societate

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,În ziua de azi a scrie de mână şi a trimite o scrisoare sunt considerate obiceiuri de modă veche. O scrisoare e un document personal, în care până şi ştersăturile sau tăieturile au farmecul lor. Un te......“

citește mai mult