TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bucurați-vă de fericirea voastră PU-PAB-BUCDFV-17-N-001
Bucurați-vă de fericirea voastră
Vezi
galerie

Bucurați-vă de fericirea voastră

de Paul Brinkley-Rogers

Titlu apărut în colecția Narator la Publica

Id: #248573

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fusesem îndrăgostit de tine și nu-mi trecuse. Nu-mi mai scriai, dar mi-ai rămas în minte, la început o prezență, după aceea un miros pe care-l simțeam în întuneric și, mai apoi, o voce slabă, adusă de vânturile care străbăteau marea. 

O evocatoare carte de memorii.  O frumoasă călătorie de o jumătate de secol și la o jumătate de lume distanță. o poveste de dragoste fără vârstă. 

Corespondent de război și câștigător al Premiului Pulitzer, Paul Brinkley-Rogers a trăit o viață aventuroasă prin toată lumea. Există însă o poveste pe care nu o poate uita: cea a relației obsedante cu o misterioasă japoneză mai în vârstă decât el, din anul 1959. În vara aceea de demult, când a întâlnit-o pe Kaji Yukiko în portul Yokosuka, Brinkley-Rogers era marinar pe vasul american Shangri-La. O intelectuală pasionată, Yukiko i-a împărtășit lui Paul uluitoarele sale cunoștințe de literatură, film și poezie și l-a încurajat, ba chiar i-a cerut să-și folosească talentul pentru a deveni scriitorul care este astăzi. 

Însă relația lor nu a fost chiar o poveste de dragoste. Când un membru al yakuza, ferocele sindicat al crimei organizate din Japonia, a încercat să o răpească pe Yukiko, Paul și-a dat seama că lucrurile erau mult mai complicate în privința ei – dar și a Japoniei devastate în urma celui de-al Doilea Război Mondial – decât păreau la prima vedere. Prin scrisorile mistuitoare pe care i le-a scris Yukiko și prin stilul plin de viață în care autorul relatează o poveste pe care greutatea timpului a făcut-o mai puternică și mai emoționantă, Bucurați-vă de fericirea voastră străbate deceniile și continentele, invitându-ne pe toți să retrăim acele iubiri din viața noastră care nu mor niciodată. 

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Brinkley-Rogers

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 978-606-722-241-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: aventură, iubire

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Nimic nu este mai frumos atunci când vezi cum poveștile de dragoste devin cele mai însemnate amintiri din viețile noastre. Fie că sunt momente fugitive, perioade de timp care nu s-au repetat niciodată......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Paul Brinkley-Rogers a găsit o cale de a scrie despre dragostea pură. 

Sue Halpern