TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tot ce nu-mi amintesc CC-JHK-TOTCNA-17-N-001
Tot ce nu-mi amintesc
Vezi
galerie

Tot ce nu-mi amintesc

de Jonas Hassen Khemiri

Id: #250544

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Prin proza energică şi structura inovatoare, Tot ce nu-mi amintesc confirmă faptul că Jonas Hassen Khemiri este nu doar unul din cei mai buni autori ai Suediei, ci şi un mare talent al timpurilor noastre.” Vendela Vida, „The New York Times”

„O minunată explorare a motivaţiei umane – de ce iubim, urâm, dorim şi respingem. Khemiri scrie cu un acut simţ al perspectivei, iar proza sa curată, conceptuală te acaparează de la început până la sfârşit.” Nikita Lalwani, „The New York Times"

  „Acum, retrospectiv, poate apărea ca spontan şi plăcut. Dar atunci a fost invers. Era ceva forţat şi rigid în toată povestea asta. Samuel încerca activ să trăiască noi experienţe, dar era incapabil să se bucure de ceva. Cu cât vorbea mai mult despre îmbogăţirea capitalului de experienţă, cu atât se simţea mai gol.

 Făcea mici însemnări în notesul său pentru a nu uita ce făcuse şi trăise. Se dădea de ceasul morţii că nu-şi amintea fizionomiile oamenilor pe care îi întâlnise. Uneori mă întrebam dacă memoria nu-i devenise deficitară exact pentru că era atât de preocupat să şi-o îmbunătăţească.

 Dacă regret ceva? Sigur că sunt lucruri pe care le regret. Toată lumea o face. Cel care spune că nu regretă nimic, minte. Purtăm cu toţii în noi sentimente de pierdere, de durere şi de ruşine. E normal.” Jonas Hassen Khemiri, „Tot ce nu-mi amintesc”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jonas Hassen Khemiri

Data apariției: octombrie 2017

ISBN: 9786061711550

Copertă: Paperback

Număr pagini: 294

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa Cărţii de Ştiinţă