TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Privind înăuntru
Vezi
galerie

Privind înăuntru

de Petronela Rotar

Titlu apărut în colecția Autori români. Trei la Trei

Id: #422710

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Privind înăuntru îi oferă cititorului o descriere a călătoriei lungi și anevoioase, cu suișuri și coborâșuri, cu obstacole și victorii, către acceptarea și împăcarea cu un sine rănit, care a adunat traume de când se știe. Este povestea zbuciumului și zbaterii sinelui care se apără de realitatea poate prea crudă pentru a fi suportată și care recurge la mecanisme de protecție ce­l ajută să supraviețuiască, dar care îl izolează totodată de realitate. Este și povestea luptei — în ani de terapie, individuală și de grup — cu aceste mecanisme, dar și povestea drumului către vindecarea eului rănit și împăcarea dificilă cu sine.

O carte care descrie dureros de deschis cele mai profunde traume și care te pune pe gânduri, dar îți oferă și speranță, pentru ca există o cale spre vindecare, cu prețul unui efort remarcabil.

„Știu, am fost obișnuiți de literatură și filme să credem că amorurile care se lasă cu sinucidere, cu așteptat zeci de ani, cu năbădăi și alte comportamente toxice sunt marile iubiri. În realitate, astfel de iubiri sunt foarte puțin iubire și foarte mult componente psihologice care țin de răni, de comportamente dezadaptative sau, din contra, supraadaptative și toată lumea suferă în ele. Or, iubirea nu ar trebui să fie suferință, contrar clișeelor și credințelor limitative de care e plină arta.“ Petronela Rotar

extinde
 

Detalii produs

Autor: Petronela Rotar

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 978-606-40-1411-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Am adunat în cartea aceasta drumul meu spre sine și lecțiile mele. Poate vor mai fi de folos cuiva, drumeț rătăcit pe calea vindecării. Este darul pe care îl întorc vieții, că m­a îngăduit și așteptat să mă întorc cu fața spre ea.

Petronela Rotar
Petronela Rotar
Petronela Rotar
Autor

Petronela Rotar s-a născut în 1977 la Brașov, unde a trăit pînă acum toată viața...

vezi autor