TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urmează-ţi inima 978-606-44-1499-1
Vezi
galerie

Urmează-ţi inima

de Andrew Matthews

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #431933

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale. Ediția a II-a
 

Descriere produs

Îți dorești să ai o viață mai bună, să obții prosperitatea și să te bucuri de succes în viața personală și profesională? Urmează-ți îndemnul inimii și schimbarea va veni de la sine.


Viața profesională ar trebui să însemne mai mult decât rutina unui job care îți place sau nu. Iar cea personală ar trebui să presupună și altceva decât lâncezitul în fața televizorului.

 

Privindu-ți existența în ansamblu, vei înțelege că prezentul contează mai mult decât viitorul. Îndeplinirea micilor obiective zilnice îți poate aduce o satisfacție enormă. După cum spune Andrew Matthews, suntem pe acest pământ pentru a învăța, iar lumea ne este profesoară. Toți avem șansa de a cunoaște fericirea, căci universul nu are preferați. Însă viața fiecăruia este o reflexie a convingerilor sale. Așadar, fă-ți un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor crește ca aluatul pus la dospit. Acceptă-i pe oameni așa cum sunt, urmează-ți inima și croiește-ți propriul drum către succes. Și nu uita: misiunea ta nu este să schimbi lumea, ci doar să te schimbi pe tine însuți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrew Matthews

Traducător: Mihaela Popescu

Data apariției: august 2023

Titlu original: Follow Your Heart

ISBN: 978-606-44-1499-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, succes

 

Opinii editoriale

„Învățăm cele mai valoroase lecții atunci când apar problemele. Când ai luat cele mai importante decizii din viața ta? Atunci când erai la pământ.”

Andrew Matthews

„Oamenii eficienți nu caută problemele cu lumânarea, dar atunci când se lovesc de ele, se întreabă: „Cum trebuie să schimb felul în care gândesc și acționez? Cum pot să devin mai bun decât sunt?” Învinșii ignoră toate semnalele de alarmă. Suntem sclavii obișnuinței. Facem mereu aceleași lucruri până când suntem obligați să ne schimbăm.”

Andrew Matthews
Andrew Matthews
Andrew Matthews
Autor

Andrew Matthews este autor şi orator specializat în domeniul motivaţional şi al...

vezi autor