TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Francmasoneria pe înțelesul adepților săi 9789731118246
Francmasoneria pe înțelesul adepților săi
Vezi
galerie

Francmasoneria pe înțelesul adepților săi

de Oswald Wirth

Titlu apărut în colecția Arta regală la Herald

Id: #420573

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Filozofia, obiectul, metoda și mijloacele sale. Cartea Ucenicului. Cartea Companionului. Cartea Maestrului
 

Descriere produs

Volumul de față are o structură complexă, reunind sub umbrela sa trei manuale: Cartea Ucenicului, Cartea Companionului și Cartea Maestrului, într-o ediție complet revizuită și îmbunătățită.

 

Ediția integrală este astfel un ghid esențial pentru orice cale inițiatică, dar în egală măsură accesibil oricărei minți curioase a înțelege universul fascinant al Francmasoneriei. Găsim aici filosofia, istoria, tradițiile, simbolurile și misterele Francmasoneriei așa cum sunt ele concepute de gândul înalt al unui om liber, preocupat pe tot parcursul vieții sale să găsească Adevărul și adevăratele semnificații simbolice ale Inițierii.

 

Oswald Wirth, unul dintre principalii exponenți ai Francmasoneriei franceze, în calitate de fin cunoscător al Alchimiei și Hermetismului, ne dezvăluie aici faptul că Inițierea îndeamnă la a gândi și este un proces care necesită un efort personal, numai acesta conducând la descoperirea Adevărului. Departe de a-și propune promovarea pedagogismului, acest volum dezvăluie treptele și semnificațiile Inițierii pe calea către Adevăr. Conform autorului, Adevărul se dezvăluie doar treptat, prin munca proprie, cu efort susținut, devotament și prin dăruire de sine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Oswald Wirth

Traducător: Victor-Viorel Agapiescu

Data apariției: martie 2024

Titlu original: La Franc-maconnerie rendue intelligible a ses adeptes, sa philosophie, son objet, sa methode, ses moyens

ISBN: 9789731118246

Copertă: Paperback

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: mitologie

Editura: Herald

Oswald Wirth
Oswald Wirth
Autor

Joseph Paul Oswald Wirth (1860-1943) a fost un ocultist elvețian, artist și auto...

vezi autor