TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea regală și cele 33 de trepte ale desăvârșirii
Calea regală și cele 33 de trepte ale desăvârșirii
Vezi
galerie

Calea regală și cele 33 de trepte ale desăvârșirii

de Vasile Zecheru

Titlu apărut în colecția Arta regală la Herald

Id: #420551

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Lux inens nos agit
 

Descriere produs

Ca o veritabilă contribuție teologică privind procesul inițiatic, această apariție editorială, demnă de întreaga noastră atenție, prefigurează convingător Calea regală și dezvoltă acele raționamente care-l vor anima pe aspirant întru desăvârșirea sa spirituală și edificarea Templului ideal al umanității.

 

Lucrarea cuprinde 33 de subcapitole care, asemenea vertebrelor ce alcătuiesc o impresionantă coloană aspirând către înaltul Cerului, sugerează treptele elevării autentice și o bine-venită atitudine tradițională, în deplin acord cu ordinea universală. În afara acestei rânduieli, ne spune autorul, nu poate exista nimic viabil; pe cale de consecință, orice inovație neconformă pe care omul o va introduce în mod voluntar în edificarea mundanului nu poate fi decât o palidă și, de altfel, luciferică versiune, în raport cu ordinea divină atotstăpânitoare.

 

În lumea noastră, volumul de față este cu adevărat unic, dar și deosebit de util, din moment ce reușește să confere un sens regular procesului inițiatic, în acord cu credința perenă potrivit căreia Arta regală este o măiestrie fecund inspirată de armonia sacră revelată subtil cu ajutorul instrumentarului geometric. Potrivit acestui credo suprem, Vasile Zecheru indică o cale de urmat de către organizația cu pretenții inițiatice, aflată acum într-o profundă și evidentă criză identitară. Discursul autorului este susținut de o vastă bibliografie, ce poate constitui, prin ea însăși, o recomandare de lectură pentru căutătorul de Lumină interesat să capete o mai bună înțelegere asupra demersului de perfecționare spirituală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vasile Zecheru

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9789731119106

Copertă: Paperback

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: identitate, suflet

Editura: Herald

Vasile Zecheru
Vasile Zecheru
Autor

Vasile Zecheru este cadru didactic universitar și deține titulatura de Doctor în...

vezi autor