TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sănătatea colonului 9899900000477
Sănătatea colonului
Vezi
galerie

Sănătatea colonului

de Norman W. Walker

Id: #428356

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Hidrocolonterapia
 

Descriere produs

Traducem pentru prima dată în limba română cartea Colon Health a renumitului Norman W. Walker (SUA), inventatorul sucului stors de fructe și legume, un pionier în domeniu care a marcat puternic dietele de acest tip din Occident, între anii 1930 – 1980, dar continuă să se impună și astăzi atât prin cărțile sale, cât și prin inventarea storcătoarelor de fructe și legume.

 

Asociația Postului Terapeutic din România a adus această lucrare în prim-plan pe piața românească, dar și pe autorul ei, pentru că acum, mai mult ca niciodată, se constată apariția a nenumărate boli al căror remediu ar putea fi curățarea colonului.

 

În experiența căpătată în urma organizării taberelor de post, care numără până acum aproape 1.000 de persoane, am constatat că cel puțin 30% dintre participanți sufereau de constipație sau aveau nevoie urgentă de o curățare a colonului mai eficientă decât în cazul clismei. În unele cazuri, după ce le-a fost aplicată această procedură am observat că interiorul colonului este greu de curățat și se impune cu preponderență în cazul persoanelor care nu consumă apă suficientă, care nu consumă suficiente fibre (fructe și legume proaspete) și care nu fac mișcare suficientă (mers pe jos minim 6 km pe zi) și mai ales au o dietă dezechilibrată adică consumă cu preponderență proteine – carne, dulciuri, produse de patiserie și prea puține produse alcaline – fructe și verdețuri. Persoanele care suferă de balonare au, de asemenea, nevoie de această procedură precum și persoanele al căror miros este unul puternic – fie că vorbim despre mirosul transpirației sau al respirației. Un corp curat la interior nu emană mirosuri neplăcute.

 

Dintre semnalmentele intoxicării colonului menționăm durerile de cap frecvente, apatia, astenia, lipsa de energie, surmenajul, greutatea de a ne trezi dimineața, iritabilitatea, cearcănele, lipsa periodică a scaunului, durerile musculare, balonările, insomniile și alte asemenea afecțiuni care completează un tablou clinic clasic pentru persoanele cu un stil de viață agitat, cu mese neregulate ca și cantitate sau/și calitate.

 

Procedura hidrocolonterapiei este cel mai mare bine pe care putem să-l facem unui colon preaplin și care a fost abuzat ani sau zeci de ani cu multe substanțe chimice (din alimentele semipreparate) sau cu abuz etanolic, produse de cofetărie/patiserie și zaharuri, principalele cauze ale formării mucusului și plăcii de colon.

 

Metoda constă în introducerea în colon în mod repetat a unei cantități de 2-3 litri de apă călduță; este urmată de masajul abdomenului pentru înmuierea și desprinderea de pe peretele colonului a resturilor intoxicante, după care conținutul intestinal este expulzat printr-o tubulatură specială. Toate acestea se întâmplă cu pacientul „culcat pe spate”. Intervenția durează 60 minute.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Norman W. Walker

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9899900000477

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 180

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meridiane Publishing

Teme: curiozitate

Norman W. Walker
Norman W. Walker
Autor

Dr. Norman W. Walker este un specialist recunoscut pe plan mondial în problemele...

vezi autor