TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dreptul la informare: cancerul 978-606-8863-80-1
Dreptul la informare: cancerul
Vezi
galerie

Dreptul la informare: cancerul

de Michel Dogna, Anne Francoise L'Hote

Id: #433432

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Vindecare neconvenţională - remedii neconvenţionale
 

Descriere produs

Ceea ce vi se spune de obicei despre cancer este la fel de obscur ca şi misterele religiei. Informaţii eronate (ambigue) despre modul de prevenire, tratamente greşite, piste false, cercetări fictive, care protejează o afacere gigantică, clădită pe această maladie, ştiindu-se că fiecare bolnav de cancer „docil” aduce în sistem în jur de 150.000 €, rambursaţi de către firmele de asigurări, deci de către contribuabili. În acest timp, nu s-a înregistrat niciun progres notabil, de mai bine de jumătate de secol, iar numărul victimelor creşte fără încetare, în pofida speranţelor pe care ni le facem, datorită strângerilor de fonduri prin donaţii telefonice.


Totuşi, de multă vreme, unii cercetători au găsit şi au pus în aplicare mijloace nontoxice şi noninvazive şi, mai ales, mult mai eficiente, pentru a trata această maladie mortală. Din păcate, elita dominantă veghează fără milă şi nu-i agreează pe aşa-zişii deranjanţi; aşa că celor mai mulţi li s-au pus piedici, au fost blamaţi, ridiculizaţi, concediaţi sau chiar lichidaţi.


Cu toate acestea, mijloacele alternative nonagresive de a ieşi din cercul vicios ABLAŢIE-CHIMIOTERAPIE-RADIOTERAPIE nu lipsesc şi sunt mereu descoperite altele noi. Problema este că informaţia este blocată de dictatura medico-farmaceutică. Vă reamintesc că, potrivit statisticilor OMS, rata de vindecare şi de supravieţuire mai mult de 5 ani după chimioterapie este de 2,2%...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michel Dogna, Anne Francoise L'Hote

Traducător: Dorina Oprea

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-8863-80-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Livingstone