TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Grătare și mese festive
Grătare și mese festive
Vezi
galerie

Grătare și mese festive

de Mihai Băşoiu

Titlu apărut în colecția Gastronomie la Meteor Press

Id: #425924

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
204 rețete
 

Descriere produs

În continuarea apreciatei sale serii gastronomice, autorul vă propune 204 rețete pentru ocazii speciale - grătare la iarbă verde sau mese organizate într-un alt cadru tradițional sau mai protocolar. Veți afla care sunt „regulile de aur pentru realizarea unui bun grătar”, sosurile ideale care dau o aromă specială grătarului și alte câteva secrete trecute cu grijă de la o generație la alta, pentru ca mâncărurile tradiționale pe care le servim celor dragi să aibă gustul unic al bucatelor din copilărie.

 

Un capitol care vă va trezi cu siguranță interesul cuprinde preparate spectaculoase, originale sau cu ingrediente mai puțin uzuale, preluate din bucătarii străine, cu care oricare dintre noi își poate surprinde plăcut invitații amatori de rețete sofisticate. Totul este însoțit, așa cum se cuvine, de băuturile cele mai potrivite momentului.

 

Oaspeții dragi pot fi tratați cu adevărat regește dacă avem cunoștință de regulile și secretele unor bucătari faimoși, cu un gust ales și o inventivitate inepuizabilă. Rețetele create de ei și executate cu măiestrie de „discipoli” vor face deliciul invitaților, răsfățați cu rafinamentul și savoarea unor preparate de neuitat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihai Băşoiu

Data apariției: septembrie 2022

ISBN: 9786068469720

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press