TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
151 rețete de post MP-MIB-151RDP-19-N-001
151 rețete de post
Vezi
galerie

151 rețete de post

de Mihai Băşoiu

Titlu apărut în colecția Gastronomie la Meteor Press

Id: #259567

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Postul reprezintă unul dintre cele mai binefăcătoare mijloace de păstrare a sănătății şi a limpezimii gândirii, ajutând organismul să elimine toxinele acumulate printr-o alimentație neatentă şi îngăduindu-i sufletului să se apropie, după râvna fiecăruia, de curățenia spirituală. Zilele şi perioadele de post de peste an sunt numeroase şi de multe ori alimentația devine monotonă, din „lipsă de inspirație”.

 

Mihai Băşoiu, maestru în arta gastronomiei, a ales cu grijă cele 151 rețete de gustări, salate, supe, ciorbe, mancăruri de post şi dulciuri. Majoritatea rețetelor vor fi pe placul celor care preferă să mănance sănătos şi gustos, dedicându-şi o mică parte din timp preparării mâncării zilnice. Fiecare rețetă are micul ei secret, de multe ori păstrat prin tradiție şi constând în adăugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotrivă, din evitarea adăugării unor mirodenii folosite cu prea multă dezinvoltură în bucătărie. Bucatele de post pot avea personalitatea şi savoarea lor, conținând totodată ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtuțile lor de aliment-medicament.

 

Cartea conține şi un capitol dedicat preparatelor din peşte, îngăduite în zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus şi câteva rețete inedite, rămase de la bucătari celebri ai Romei antice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihai Băşoiu

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 9789737288127

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press