TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A zecea Viziune 978-973-9994-62-0
Vezi
galerie

A zecea Viziune

de James Redfield

Titlu apărut în colecția Romanul iniţiatic la Mix

Id: #226334

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Continuarea aventurilor din Profețiile de la Celestine
 

Descriere produs

Continuarea romanului „Profețiile de la Celestine”, ne ajută să descoperim care este misiunea noastră în această lume, ne ajută să înțelegem răspunsul la întrebările: „Cine suntem?”, „Care este rolul nostru aici?”, „Încotro ne îndreptăm?”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Redfield

Traducător: Victoria Dragomir

Data apariției: aprilie 2001

Titlu original: The Tenth Insight - Holding The Vision

ISBN: 978-973-9994-62-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 195

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: suflet

 

Opinii editoriale

„Această continuare incitantă a „Profețiilor de la Celestine” ne poartă prin alte dimensiuni, prin amintiri din alte timpuri, ajungând la momentul premergător creării noastre... Cartea ne înfățișează ceea ce se află dincolo de pragul morții, unde cu toții va trebui să suportăm trecerea în revistă a vieții trecute, dar unde, în același timp, vom fi învăluiți de iubirea ce caracterizează Viața de Dincolo. Percepând A Zecea Viziune, înțelegerea noastră se va lărgi și ne vom da seama de misiunea specială pe care o avem cu toții. Vom căpăta răspunsuri pe care nu le-am mai primit până acum la întrebările nerostite ce sălășluiesc în inimile noastre: „Cine suntem?”, „Care este rostul nostru aici?”, „Încotro ne îndreptăm?”

Larry Dossey, doctor în medicină, autorul cărții Healing Words (Cuvinte care tămăduiesc)

„James Redfield a reușit să realizeze ceea ce au năzuit toți marii povestitori de-a lungul timpului: să țeasă o parabolă accesibilă oricui... schițând extraordinara noastră călătorie pe drumul evoluției, începută în „Profețiile de la Celestine”.”

Michael Morphy, Președintele lui Esalen Institute

„O carte dătătoare de lumină... Învățături profunde, întrețesute într-o istorisire fascinantă despre bine și rău, despre viață și moarte, povestire care ne încântă simțurile și ne dezmorțește mintea.”

Tulsa World

„Citind „A Zecea Viziune” ai putea descoperi la tine și la cei din jur lucruri pe care nu le-ai văzut înainte; ai putea descoperi nevoia de schimbare... A Zecea Viziune trebuie experimentată de fiecare dintre noi. În primele nouă Viziuni intuițiile sunt receptate sub forma unor presimțiri, dar în „A Zecea Viziune” ele prind viață.”

Sunday Record (NJ)
James Redfield
James Redfield
Autor

In 1989, James Redfield a renuntat la munca de terapeut efectuata timp de 15 ani...

vezi autor