TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Profeţiile de la Celestine - ghid practic 978-973-8471-15-3
Vezi
galerie

Profeţiile de la Celestine - ghid practic

de James Redfield, Adrienne Carol

Titlu apărut în colecția Ghid experimental la Mix

Id: #226405

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Profețiile de la Celestine - ghid practic continuă să dezvolte ideile prezentate în Profețiile de la Celestine și aduce informații suplimentare, încurajează cititorul să investigheze singur aceste implicații, în propria sa manieră.


Prin intermediul cărții Profețiile de la Celestine - ghid practic parcurgem nouă viziuni spirituale care trezesc în noi dorința de a da o semnificație vieții noastre, călăuzindu-ne pașii către cunoașterea de sine și conectarea la energia universală.



Autorii cărții Profețiile de la Celestine - ghid practic urmăresc aprofundarea noțiunilor din Profețiile de la Celestine și propun metode simple și clare ce pot fi aplicate în viața de zi cu zi.


O mare parte din energia investită în această carte, din stilul de scriere și din tehnicile de grup descrise reprezintă meritul lui Carol Adrienne, care are un talent cu totul special pentru a le comunica altora ideile de la Celestine. Fără viziunea ei inițială referitoare la acest ghid și fără hotărârea ei de a-i da viață, această carte nu ar fi apărut niciodată. Dorința noastră este ca această carte să-și aducă contribuția la ceea ce a devenit deja un dialog viu pe marginea experienței directe a spiritualității.


Și nu uitați, Viziunile sunt trăite de toți oamenii simultan, dar implementarea și înțelegerea lor este un proces de transmisie de la o persoană la alta. Trezirea unei conștiințe spirituale, plenare pe Pământ nu se poate produce decât prin intermediul unor oameni ca voi, cei care vă opriți să contemplați viața și care decideți că ea este un proces mai misterios decât am fi crezut majoritatea dintre noi, cei care rupeți obișnuințele scepticismului și ale negării... găsindu-vă astfel propria misiune în viață și propria voastră contribuție intuitivă la elevarea umanității.

James Redfield

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Redfield, Adrienne Carol

Editor: Florin Zamfir

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: 2004

Titlu original: The Celestine Prophecy

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 395

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: aventură, curiozitate

James Redfield
James Redfield
Autor

In 1989, James Redfield a renuntat la munca de terapeut efectuata timp de 15 ani...

vezi autor
Adrienne Carol
Adrienne Carol
Autor

Adrienne Carol este un autor binecunoscut pe plan internaţional, cărţile ei fiin...

vezi autor
Florin Zamfir
Florin Zamfir
Editor

Dragostea pentru cărți este o prezență constantă în viața autorului. Încă din co...

vezi autor