TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Din livada cu nuci
Din livada cu nuci
Vezi
galerie

Din livada cu nuci

de Connect-R

Id: #430147

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Connect-R, pe numele său real Ștefan Mihalache (părinții și prietenii i-au spus Relu), are 41 de ani. A avut parte de toate în viață: și de răutate, și de sărăcie, și de laude, și de promisiuni deșarte, și de o evoluție fulminantă care l-a adus în față, printre starurile muzicii românești.Connect-R e mai mult decât o mare ve­detă. Unele sunt de tinichea, sună a gol, au un ecou năprasnic, dogit, neprietenos. Infatuarea pândește, acaparează, submi­nează un star.


Connect-R nu-i așa. Da, a pornit de jos; da, a fost sărac; da, a vândut ziare în in­tersecții; da, a cântat fără bani; da, este o vedetă; da, este rom și nu i-a fost ușor să răzbată, rom fiind.


Ce faci când ajungi în culmea GLORIEI?


E întrebarea acestei cărți. Un răspuns scurt: te prostești și îți revii. Cum? De ace­ea există această carte, ca să aflăm. N-am vrut să fac doar un interviu. Am vrut, din capul locului, să fie o carte. Să stăm de vorbă. Să aflăm cum este când Connect-R trece prin cea mai grea cumpănă, cum este când Connect-R ajunge în culmea gloriei. Situații extreme care nu durează. Mereu trebuie să-ți amintești că nu e de ajuns să tremuri la sărăcie și să fii exal­tat când ai bani. Cel mai bine este să faci bine. Atât. Cum arată binele în viziunea lui Connect-R? Veți afla din carte.” (Ovidiu Șimonca)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Connect-R

Data apariției: mai 2023

ISBN: 9786069566708

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Revista TIMPUL

Teme: adevăr, curaj, încredere, succes