TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femeia din mine 9786303051543
Femeia din mine
Vezi
galerie

Femeia din mine

de Britney Spears

Id: #432769

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Descoperă cartea autobiografică despre ascensiunea și prăbușirea celui mai mare pop icon al sec. 21! O carte devenită INSTANT bestseller internațional!


De la faimă la prăbușire este un singur pas!

 

Se pare că celebrul hit Toxic a prezis viitorul lui Britney Spears, care povestește în autobiografia sa despre cum toxicitatea unei industrii și a unei familii abuzive a făcut-o să-și piardă mințile. Artista oferă secrete din culisele iubirii cu Justin Timberlake, perfectă în lumina reflectoarelor, dar plină de lacrimi și suferințe în spatele scenei. Povestește cu mândrie despre cum a cântat pe scenă cu Michael Jackson, despre sărutul cu Madonna, dar și despre războiul pe care l-a dus împotriva tatălui său, omul care i-a schimbat pentru totdeauna cursul vieții.

 

„Când am promis că o să am 17 ani pentru tot restul vieții?”

 

Această carte este actul de curaj al unei femei căreia i s-a furat totul: demnitatea, feminitatea, identitatea.

 

„Femeia din mine” este o autobiografie curajoasă și extrem de emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

 

În vara anului 2021, întreaga lume asculta cu sufletul la gură declarațiile lui Britney Spears despre dramele trăite în ultimii ani. Adevărul său era incontestabil, iar acest lucru urma să-i schimbe cursul vieții o dată pentru totdeauna, pentru că, rostindu-l cu voce tare, în fața tuturor, Britney Spears devenea cu adevărat liberă.

 

În această carte, cea mai importantă artistă din istoria muzicii pop dezvăluie pentru prima dată lupta pe care a purtat-o pentru a-și recâștiga vocea și dreptul de a-și spune propria poveste, exact așa cum a trăit-o ea.

 

Mișcarea #FreeBritney va rămâne în istorie!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Britney Spears

Traducător: Elena Macoviciuc

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: The Women in Me

ISBN: 9786303051543

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: adevăr, curaj, identitate, iubire, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„La un moment dat, Britney mi-a spus că îi este foarte frică de tatăl ei și că nu va mai performa atâta vreme cât aceasta îi va controla cariera.”

Samuel D. Ingham, avocat

„Cred că Britney Spears a fost un experiment de laborator prezentat în lumina reflectoarelor.”

Diane Sawyer, prezentator TV la ABC News

„Ne cerem scuze, Britney! Toți suntem vinovați pentru ce i s-a întâmplat lui Britney Spears. Poate că nu i-am cauzat prăbușirea, dar am profitat de durerea ei și am finanțat-o. Măcar acum să-ți fim alături. #FreeBritney pentru totdeauna!”

Glamour

„Noi, cei de pe internet, am salvat-o pe Britney Spears. Fanii care au pledat cel mai puternic pentru Britney au văzut ce se întâmplă cu adevărat, dincolo de zâmbetele afișate de fațată. Ei au tras un semnal de alarmă cu privire la abuzurile care aveau loc. Dar nu fanii ar fi trebuit să rezolve această problemă, ci statul. Britney Spears a fost lăsată de izbeliște!”

Medium Magazine

„Britney este un om atât de cald și o fată minunată. Îmi doresc din suflet să fie fericită și să-și găsească liniștea interioară.”

Pink

„Îmi place Britney Spears. Cred că e drăguță, și amuzantă, și da, îmi plac piesele ei. Știi, nu sunt un cântăreț snob și cu nasul pe sus. O spun cât se poate de cinstit: cred că face o muzică pop grozavă!”

Elton John