TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mă iubesc pe deplin 9786303051130
Mă iubesc pe deplin
Vezi
galerie

Mă iubesc pe deplin

de Rosie Acosta

Id: #432088

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O călătorie vindecătoare către iubirea de sine
 

Descriere produs

Prin acest ghid, Rosie Acosta îți prezintă practicile spirituale esențiale pe care ea însăși le folosește pentru a se iubi pe deplin. Pornind chiar de la povestea vieții sale, autoarea îți prezintă tehnici de meditație, întrebări la care să reflectezi și exerciții pentru identificarea adevărului deplin din inima ta.


Călătoria către propria ta esență este cea mai frumoasă călătorie pe care o poți avea.

Crescând în periculosul cartier East L.A. în anii 1990, Rosie Acosta a respins cu convingere spiritualitatea. După ce a fost arestată la vârsta de 15 ani, ea a înțeles că numai o schimbare radicală o va ține departe de un viitor plin de incertitudini. A decis să lase în spate trecutul și depresiile care i-au marcat copilăria și adolescența și să-și îndrepte trupul, sufletul și mintea spre una dintre cele mai cunoscute practici: yoga.

 

Prin acest ghid, Rosie Acosta îți prezintă practicile spirituale esențiale pe care ea însăși le folosește pentru a se iubi pe deplin. Pornind chiar de la povestea vieții sale, autoarea îți prezintă tehnici de meditație, întrebări la care să reflectezi și exerciții pentru identificarea adevărului deplin, ascuns de tine într-un colț al sufletului spre care nu ai curajul să privești.

 

Această carte te invită să afli cum să te regăsești într-o lume în care este din ce în ce mai greu să înțelegi cine ești cu adevărat!

 

Această carte te va învăța:

- Să îți rescrii povestea, pentru a lăsa în spate trecutul dureros.

- Să te eliberezi de rănile trecutului prin exerciții practice, mediație și spiritualitate.

- Să te iubești, să te accepți, să te îmbrățișezi așa cum meriți.

- Să capeți încredere în tine, fără să te mai crezi insuficient.

-  Să faci distincția între gândurile toxice și cele benefice.

 

Pornește într-o călătorie de autocunoaștere la finalul căreia te așteaptă omul care te iubește cel mai mult, cel care îți este alături în fiecare moment: tu însuți!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rosie Acosta

Data apariției: august 2023

ISBN: 9786303051130

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: curaj, încredere, iubire

 

Opinii editoriale

„Rosie ne îndrumă să ne întoarcem la propriul adevăr fundamental: suntem iubiți. Aceste învățături sunt un balsam pentru suflet, în cazul în care avem sentimentul că suntem rătăciți în lume.”

Tracee Stanley, autoarea cărții Radiant Rest

„Povestea lui Rosie ne inspiră pe toți să fim mai rezistenți, mai realiști și mai creativi în același timp. Călătoria ei devine a ta prin experiențele universale generate de frică, greșeli și drumul spre autodescoperire.”

Ryan Harris, campion Super Bowl

„Rosie a trecut prin momente dificile în viață; ea are darul unic de a te ajuta să-ți transformi întreaga viață prin practică și răspândind mai multă iubire.”

Candice Kumai, autoarea bestsellerului Kintsugi Wellness și gazdă a podcastului Wabi Sabi

„Rosie scrie Ești pe deplin iubit cu sinceritate, conștientizare profundă și un scop bine definit. Ea oferă o perspectivă autentică asupra modurilor în care ne putem simți iubiți pe deplin.”

Ethan Nichtern, autorul cărții The Road Home