TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea iertării
Puterea iertării
Vezi
galerie

Puterea iertării

de Lise Bourbeau

Id: #420565

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această lectură are ca scop ajutarea cititorilor să devină conștienți de consecințele tuturor deciziilor și mai ales de binefacerile împăcării și iertării.


lată-mă în așternuturi frumoase, fiul celui care era fiul meu! Situația e total pe dos! E cu totul ciudat. Credeam că felul în care am murit în viață precedentă e o surpriză suficient de mare. Dar nu, o a două a urmat imediat după asta, descoperirea că eu continuam să trăiesc în lumea sufletului .și au apărut apoi unele noi... Or mai fi și altele?
N-am vrut niciodată să cred aiurelile care se povesteau pe tema reîncarnării, dar lumea sufletului pe care tocmai am părăsit-o, mă bântuie și descopăr mai ales ce noroc am avut să întâlnesc o ființă atât de minunată că MISHAEL care m-a ghidat să înțeleg mai multe adevăruri. Ce răbdare a avut cu mine! Mi-a luat o grămadă de timp să accept să-l ascult, și și mai mult să îl înțeleg. Mi-a spus foarte clar că dacă voi pune învățăturile lui în practică, viața pe care o voi începe va fi de departe mai bună. Deja nu sunt sigur că îmi amintesc tot ce mi-a spus. - Lise Bourbeau - Puterea iertării - Benani
extinde
 

Detalii produs

Autor: Lise Bourbeau

Traducător: Laura-Cătălina Leuca

Data apariției: ianuarie 2022

ISBN: 9786069499597

Copertă: Paperback

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: suflet

Editura: Clara Toma Publishing House