TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele mai frumoase predici. Acoperământul Maicii Domnului LC-000-CMFPAM-18-N-001
Cele mai frumoase predici. Acoperământul Maicii Domnului
Vezi
galerie

Cele mai frumoase predici. Acoperământul Maicii Domnului

Id: #257853

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Domnul Dumnezeu a rânduit ca Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și Pururea Fecioara Maria să fie acoperitoarea omului în nevoi, în ispite și în necaz. Omul simte aceasta. Omul binecredincios simte că nu are în Cer și pe Pământ, în afară de Dumnezeu, un alt ajutor decât pe Preasfânta Născătoare de Dumnezeu.


Omul este supus din pruncia sa până la mormânt la multe atacuri. Atacuri din partea puterilor celor nevăzute ale întunericului. Și cine-l poate apara, dacă nu Maica Domnului? Omul este supus la atacuri din partea oamenilor răi. Și cine-l poate apara mai mult decât Preasfânta Născătoare de Dumnezeu? Omul este supus atacurilor care vin din sine. Adică poftele nemăsurate, mândria și ambițiile nelimitate, dorința de a fi cât mai sus și, uneori, cu orice preț. Și aceste atacuri sunt multe și mai grele decât atacurile care vin din exterior sau de la puterile întunericului. Sau, de fapt, acestea se arată prin ispitirile la care este supus omul din cauza prea multelor sale păcate. Și în toate aceste situații, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu este adânc ocrotitoare și apărătoare. Apoi, pe cine are familia ocrotitoare mai aleasă și mai atotputemică, dacă nu pe Maica Domnului?


Biserica noastră, chip al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, purtătoare de Dumnezeu, precum Sfânta Fecioara Maria, a fost purtătoare de Dumnezeu, de Hristos. Pe cine are Sfânta Biserică ocrotitoare mai aleasă, decât pe Maica Domnului?” - Mitropolitul Teofan Savu

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: noiembrie 2018

ISBN: 978-606-875-637-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lumea credinţei

Teme: creștinism, ortodoxism