TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Farmacia verde

James A. Duke
Cele mai noi descoperiri si remedii fitoterapeutice pentru diverse boli si afectiuni, produse de expertul incontestabil in domeniul plantelor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-803-9
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Paperback

Farmacia verde

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cele mai noi descoperiri si remedii fitoterapeutice pentru diverse boli si afectiuni, produse de expertul incontestabil in domeniul plantelor medicinale!

In cele mai adanci locuri ale junglei, ale padurilor si ale gradinilor din lumea intreaga se ascund mii de remedii naturale eficace, in intregime lipsite de toxicitate. In paginile cartii Farmacia verde, James A. Duke, cel mai cunoscut expert american in domeniul plantelor medicinale, ne impartaseste noi stiinta ascunsa a nenumaratelor sale cure naturale. El ne arata cum sa amelioram starea sanatatii noastre, cum sa avem picioarele si formele ideale, cum sa ne recastigam vitalitatea emotionala, fizica si mintala pentru a ne vindeca si, mai presus de orice, cum sa folosim plantele medicinale pentru a preveni bolile. 

Farmacia verde cuprinde si instructiuni usor de urmat pentru prepararea compreselor, ceaiurilor si infuziilor.

Pentru artroza: un remediu nou, in intregime natural care ia durerea cu mana. Pentru afectiunile inimii: o planta  care scade presiunea sangelui, fara efectele secundare ale medicamentelor sintetice. Pentru hipercolesterolemie: cereale gustoase cu o putere de scadere a colesterolului de trei ori mai mare decat taratele de ovaz. Pentru migrene: o planta care inlatura vederea incetosata si sacaitoarele dureri de cap. Pentru osteoporoza: o sursa de calciu care protejeaza de afectiuni intreaga structura osoasa. Pentru riduri: o lotiune din plante care intinereste si lumineaza tenul.

Data apariției: mai 2010
Editura: Allfa
Pagini: 504
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fitness, botanică, plante medicinale, remedii naturale, ceaiuri medicinale, infuzii, reţete, cosmetică
  • James A. Duke - Autor
    James A. Duke s-a specializat in botanica la Universitatea North Carolina si a urmat studii postdoctorale la Washinghton University si Missouri Botanical Garden. A lucrat timp de 30 de ani la Departamentul de Agricultura al S.U.A., unde s-a ocupat de studiul plantelor medicinale.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor