TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fii coios. Cum să nu mai fii o victimă şi să îţi recuperezi viaţa, afacerea şi echilibrul AI-LAW-FCCSNM-19-N-001
Fii coios. Cum să nu mai fii o victimă şi să îţi recuperezi viaţa, afacerea şi echilibrul
Vezi
galerie

Fii coios. Cum să nu mai fii o victimă şi să îţi recuperezi viaţa, afacerea şi echilibrul

de Larry Winget

Id: #261703

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

A fi coios nu are nimic de-a face cu masculinitatea față de feminitate. În această carte, autorul, Larry Winget, spune că vorbește despre ouă metaforice, de aceea subiectul nu trebuie să fie în mod imatur transformat într-o chestiune sexuală.

Dacă un lucru este corect și nimeni altcineva nu îl face, tot corect rămâne. Dacă un lucru este greșit și toată lumea îl face, tot greșit rămâne.

Autorul este de părere că lumea a devenit o societate de blegi. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru v-ați putea întreba dacă: Le permiteți prietenilor să vă spună lucruri dureroase, fără să ziceți un cuvânt în apărarea voastră?; Lăsați guvernul – oameni pe care voi îi alegeți și ale căror salarii voi le plătiți- să profite de voi, în loc să ripostați, votându-le demiterea?; Oamenii prestează servicii proaste, iar voi le acceptați fără a spune vreodată ceva despre asta?; Stați în săli de cinematograf și lăsați ca oamenii să scrie mesaje, să răspundă la telefon și să vorbească tare unul cu altul, de parcă ar sta în propriile lor sufragerii, iar cei mai mulți dintre voi nu se obosesc să se facă auziți și să le spună să tacă naibii din gură?

 

Conform lui Larry Winget, afacerile par acum a fi conduse de angajați răi, cu obiceiuri de muncă de proastă calitate și atitudini jalnice, deoarece managerul lor nu are curajul să-i disciplineze sau să le concedieze „fundurile leneșe”.

 

A pune piciorul în prag pentru voi nu mai face parte din ceea ce învățați. În schimb sunteți învățați să vă supuneți, pasivitatea este încurajată față de hărțuitori, față de prostie și față de corupție. Îndrăzneala este privită chiorâș. A avea o opinie puternică nu mai este calea de urmat pentru că sunteți considerați extremiști. Imaginați-vă o societate în care oamenii fac ceea ce este corect de fiecare dată. O lume în care fiecare persoană este onestă și are integritate și se ține de cuvânt. Imaginați-vă afaceri în care angajații își fac treaba pentru că așa este corect. Imaginați-vă un guvern în care politicienii spun adevărul și își țin promisiunile. În care desfășoară campanii oneste, fără calomnii. O lume în care părinții sunt mai puțin preocupați să fie prietenii copiilor lor și mai preocupați să crească adulți responsabili, productivi, ceea ce înseamnă să își asume răspunderea și să ia deciziile grele, nepopulare, de părinte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Larry Winget

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Grow a pair: How to stop being a victim and take back your life, your business, and your sanity

ISBN: 978-606-913-455-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 140

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Larry Winget
Larry Winget
Autor

Larry Winget (n.1952) este scriitor, orator motivațional și personalitate media....

vezi autor