TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dezvoltarea inteligenței emoționale
Dezvoltarea inteligenței emoționale
Vezi
galerie

Dezvoltarea inteligenței emoționale

de Rob Yeung

Id: #420037

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ca să te poţi descurca în provocatoarea lume a afacerilor de astăzi, nu mai sunt suficiente isteţimea şi munca asiduă. Cei care reuşesc posedă în general şi o altă însuşire, numită inteligenţă emoţională.


Rob Yeung vă dezvăluie cum vă puteţi dezvolta inteligenţa emoţională şi cum o puteţi folosi pentru a avansa în carieră. Autorul vă încurajează să vă cunoaşteţi şi să vă controlaţi emoţiile, să vă autodirecţionaţi, să nu vă daţi bătuţi şi să vă urmăriţi întotdeauna ţelul. Învăţaţi cum să învingeţi obstacolele şi cum să obţineţi succesul.


Aveţi nevoie de „inteligenţă interpersonală” pentru a-i influenţa şi a-i convinge pe ceilalţi, pentru a le înţelege motivaţiile, pentru a beneficia de cele mai importante calităţi ale lor şi pentru a ajunge la o înţelegere reciproc avantajoasă chiar şi cu cei mai dificili colegi.


Sfaturile bine ţintite ale autorului vă vor face mult mai uşor accesibil drumul către succes şi fericire personală. Veţi descoperi că un nivel înalt de inteligenţă emoţională reprezintă cea mai bună garanţie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rob Yeung

Traducător: Eugen Damian

Data apariției: decembrie 2018

ISBN: 9789737287120

Copertă: Paperback

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: emoții

Editura: Meteor Press