TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfârșitul înseamnă un nou început ST-ADN-SFNUNN-19-N-001
Sfârșitul înseamnă un nou început
Vezi
galerie

Sfârșitul înseamnă un nou început

de Adrian Niculescu

Id: #262491

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viața lui Adrian Niculescu este una sinuoasă, trecând de la o extremă la alta și, într-adevăr, multe dintre împrejurările prin care a trecut aduc cu infernul, poate nu prin gravitatea celor întâmplate, cât prin faptul că, la o vârstă adolescentină, a fost nevoit să ia decizii radicale.



M-a impresionat că n-avea urmă de egoism în ceea ce-mi povestea și că în spatele unui băiețel costeliv și scund a stat atâta determinare în a-și salva familia! Niciodată n-a folosit pronumele posesiv îndreptat către sine „al meu/a mea”. Și-a sacrificat anii și sănătatea pentru familie și aici este un paradox cu care Adrian uimește: toate acele poveri le vede astăzi ca pe niște experiențe binecuvântate.

 

Dacă n-aș fi fost ACOLO, astăzi nu eram AICI!” – afirmație dureros de adevărată și, retoric, mă întreb: câți ar sacrifica anii tinereții pentru a munci zi lumină, câți ar fi renunțat la plăcerile și ispitele pe care România post-revoluționară le-a oferit la tot pasul?!


Adrian Niculescu a câștigat fiecare redută prin algoritmi judicioşi: trasarea clară a obiectivelor, îndeplinirea lor cu prețul umilinței, al muncii excesive și o dăruire nemărginită. Azi, oferă tuturor tot ce-a deprins din lecțiile aspre. Își pune sufletul pe tavă și servește, fără arginți, pe cei care doresc să se înfrupte din bogata sa experiență de viață.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Niculescu

Data apariției: mai 2019

ISBN: 9786069017289

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Stylished