TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Schi la superlativ PB-ROL-SCHILS-20-N-001
Schi la superlativ
Vezi
galerie

Schi la superlativ

de Ron LeMaster

Id: #317851

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Schi la superlativ se adresează pasionaților de schi care doresc să-și folosească la maximum potențialul sau să atingă un nivel cât mai înalt de performanță.

Cunoscutul expert și antrenor RON LeMASTER nu mai are nevoie de prezentări în fața împătimiților de schi, numele lui fiind sinonim cu tehnicile de top și cele mai avansate metode de predare.

În acest manual extrem de amănunțit – cu scheme, colaje și diagrame –, LeMASTER prezintă mecanica schiului de performanță și explică felul în care să interacționați cel mai bine cu zăpada, în toate formele ei, cum să manevrați schiurile, clăparii și bețele, în zeci de situații diferite. Imaginile impresionante cu câțiva dintre cei mai mari schiori ai lumii, ilustrând tehnicile explicate de RON LeMASTER, sunt partea cea mai spectaculoasă a cărții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ron LeMaster

Traducător: Robert Dobre

Data apariției: ianuarie 2020

Titlu original: Ultimate skiing: Master the techniques of great skiing

ISBN: 978-606-948-434-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Opinii editoriale

"Măiestria lui LeMASTER constă în analiza detaliată a mișcărilor schiorului, de la începutul virajului până la terminarea lui, și a forțelor externe care vin în contact cu el. Cartea sprijină inițiativa noastră de a descoperi tinerele talente și a le duce cât mai departe în marea performanță."

Ioan-Gabriel Nan, multiplu campion național și fondator Nan Schi Club

"Sunt ceea ce mulți ar numi un pasionat al schiului, cu câteva săptămâni bune pe pârtie în fiecare sezon. Am învățat târziu să schiez. Aș zice că încă învăț. Știu că schiul devine cu adevărat atractiv abia după ce ai dobândit tehnica și disciplina necesare. Despre asta este vorba și în această carte: tehnică și disciplină, pentru a ajunge la pasiune."

Adrian Florea, fondator Trend Consult

"Schi la superlativ se adresează schiorilor cu nivel mediu și avansat în tehnica schiului de carv. Ilustrațiile, completate de explicații punctuale și detalii privind reglajele echipamentului, te ajută să înțelegi cu adevărat știința din spatele revoluției din schiul alpin, datorată apariției schiurilor parabolice. Recomand această carte tuturor schiorilor care vor să se apropie și chiar să atingă nivelul profesionist din circuitul cupei mondiale de schi alpin."

Alexandru Poponeci, comentator Eurosport România
Ron LeMaster
Ron LeMaster
Autor

Ron LeMaster este instructor de schi și antrenor de competiție de peste 30 de an...

vezi autor