TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mă pierd în tine…

Jasinda Wilder
Colecții/Serii: EpicLove
Roman tradus  în peste 15 limbi Bestseller New York Times   Prima dragoste a mea a fost Kyle; era fratele mai mic al lui...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93565-5-5
Dimensiuni: 13,7x20,3 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mă pierd în tine…

MAI MULTE DESPRE CARTE

Roman tradus  în peste 15 limbi

Bestseller New York Times

 

Prima dragoste a mea a fost Kyle; era fratele mai mic al lui Colton Calloway.

Kyle a fost primul din toate punctele de vedere. Apoi, într-o furtunoasă seară de august, a murit, și odată cu el a murit și cea care am fost eu. Colton nu m-a învățat cum să trăiesc. Nu mi-a vindecat suferința. Nu m-a făcut să-mi revin. M-a învățat cum să sufăr mai mult, cum să îndur totul, și, în cele din urmă, cum să mă vindec.

Nell Hawthorne e îndrăgostită de cel mai bun prieten al ei de-o viață, Kyle Calloway. Proaspăta lor iubire e indestructibilă, și viața e plină de promisiuni; dar, într-o seară, Kyle moare subit într-un tragic accident, iar Nell se schimbă pentru totdeauna. Îl întâlnește pe Colton, fratele mai mare al lui Kyle, prima dată la înmormântare. Amândoi se luptă să-și ducă propria viață mai departe cât pot de bine; se întâlnesc din nou în New York, iar Colton își dă seama că Nell n-a reușit încă să treacă cu adevărat peste șocul morții lui Kyle. Ea pare să adăpostească în suflet o durere adânc înrădăcinată, o povară grea de remușcare și regret. El știe că n-ar trebui să se amestece, dar nu se poate stăpâni. Încrederea nu apare cu ușurință pentru niciunul dintre ei, și amândoi își au demonii lor. Împreună, ei descoperă rostul suferinței și semnificația tămăduirii, ca și importanța iertării.

Autor: Jasinda Wilder
Traducător: Adrian Deliu
Data apariției: 2014
Editura: Epica
Titlu original: Falling into you
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman dragoste, literatură americană, literatură contemporană

Opinia cititorilor