TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Twisted Games (Vol. 2) 978-606-9713-46-4
Twisted Games (Vol. 2)
Vezi
galerie

Twisted Games (Vol. 2)

de Ana Huang

Titlu apărut în colecția EpicLove la Epica Publishing

Id: #429617

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
A lui, cu orice preț
 

Descriere produs

O poveste de dragoste plină de pasiune scrisă de Ana Huang, autoarea care a făcut senzație în comunitatea BookTok.

 

Întotdeauna sigur pe el, serios, taciturn și arogant, bodyguardul de elită Rhys Larsen se ghidează după două reguli în viață: își protejează cu orice preț clienții și nu se implică emoțional. Niciodată!


Și nu s-a simțit vreodată ispitit să-și încalce regulile... până când a întâlnit-o pe ea. Bridget von Ascheberg este o prințesă, la propriu, a cărei încăpățânare rivalizează cu cea a bodyguardului său. În ea arde o flacără ascunsă, care face praf și pulbere regulile lui Rhys. Bridget nu e deloc așa cum se aștepta el, dar în același timp, este tocmai ce avea nevoie Rhys.


Zi după zi, puțin câte puțin, Bridget se strecoară în inima protectorului ei, până când acesta e nevoit să înfrunte adevărul: a jurat să o apere, dar în același timp își dorește ceva ce o va ruina — să fie doar a lui. Pentru că Bridget este a lui. Prințesa lui. Fructul interzis. Fantezia lui cea mai desfrânată.

 

Distinsă, cu o voință de fier și apăsată de povara îndatoririlor regale, prințesa Bridget visează la libertatea de a trăi și a iubi așa cum dorește. Dar, când fratele ei abdică, prințesa este amenințată de perspectiva unei căsătorii încheiate din considerente politice și lipsite de iubire. Mai mult, va trebui să accepte un tron la care nu a râvnit niciodată. Iar în timp ce încearcă să se acomodeze cu dificultățile noului ei rol și cu perfidia care o înconjoară, Bridget este nevoită să ascundă atracția pe care o simte pentru un bărbat pe care nu-l poate avea. Bodyguardul ei. Protectorul ei. Omul capabil să-i distrugă viața.

 

Iubirea lor neașteptată și interzisă ar putea arunca în aer un regat... și i-ar putea condamna pe amândoi. Nu te implica emoțional. Niciodată!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ana Huang

Traducător: Mihaela Margareta Matei

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Twisted Games (Twisted #2)

ISBN: 978-606-9713-46-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epica Publishing

Teme: iubire, fericire, libertate

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Vara este momentul perfect pentru a te relaxa, a-ți hrăni sufletul și a te pierde în lumi magice și povestiri captivante. Cu atât de multe opțiuni disponibile, este ușor să te simți copleșit atunci câ......“

citește mai mult