TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îndrumar pentru cucerire
Îndrumar pentru cucerire
Vezi
galerie

Îndrumar pentru cucerire

de Victoria Alexander

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #420114

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA „SOCIETATEA DOAMNELOR CĂLĂTOARE“

Harry Armstrong a petrecut ani întregi în Egipt descoperind relicve și ignorând reguli. Acum s-a întors în Anglia, cu un titlu nou și un țel pe măsură: și anume să-și pună pe hârtie isprăvile. Însă eforturile lui sunt umbrite de scriitoarea favorită a Londrei, care scrie despre Egipt și care a fost supranumită regina deșertului. Mai mult decât atât, povestirile ei, care apar mai întâi în ziar sub formă de seriale și apoi sunt publicate, se dovedesc a fi pline de inexactități.

Domnișoara Sidney Honeywell nu a pornit la drum cu intenția de a înșela pe nimeni. Nu era vina ei că Povestirile unei aventuriere în Egipt au fost interpretate de cititori ca fiind aventuri inspirate din viața reală! A admite înșelăciunea făcută fără intenție i-ar distruge acum reputația și sursa de venit. Dar când contele de Brenton o provoacă să călătorească în Egipt ca să-și dovedească expertiza, acompaniată de nepotul său atrăgător și arogant, ce altă alegere mai are de făcut decât să-și pregătească bagajele?

Însoțit de fondatoarele Societății Doamnelor Călătoare, Harry este hotărât să dea pe față secretul lui Sidney. Dar adevărul ar putea să nu fie o revelație atât de mare ca descoperirea faptului că iubirea poate atinge chiar și inimile cele mai încăpățânate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Victoria Alexander

Traducător: Oana Stan

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 9786063381621

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire

Editura: Litera

 

Opinii editoriale

În stilul care l-a consacrat, Swanson oferă indicii tentante și apoi le dezvăluie treptat printr-o serie de revelații șocante, lăsând cititorii confuzi, uimiți și dornici să ajungă mai repede la ultima pagină. Un thriller psihologic convingător, înfiorător și elegant.

Guardian

Peter Swanson narează această poveste terifiantă cu siguranța și economia de mijloace a unui maestru. Surprizele se succed cu inevitabilitate, până la dezvăluitea electrizantă din final.

Wall Street Journal