TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Păcatele inocenților
Păcatele inocenților
Vezi
galerie

Păcatele inocenților

de Nora Roberts

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #420119

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În micul orășel Innocence din Mississippi, zilele sunt lungi, nopțile, parfumate, iar secretele – greu de păstrat. Dar când un criminal începe să ia viețile celor mai atrăgătoare femei din oraș, localnicii sunt obligați să se întrebe dacă vinovatul este un străin care pândește în apropiere… sau cineva care trăiește de ani întregi printre ei.

Violonista de faimă internațională Caroline Waverly revine după mulți ani în Innocence, în dorința de a reînnoda legătura cu trecutul și de a-și regăsi liniștea și rădăcinile. Însă orășelul mai are ceva să-i ofere: pe Tucker Longstreet, un bărbat care îi trezește toate simțurile.

Chipeș, fermecător și bogat, Tucker este foarte conștient că reprezintă o partidă, însă preferă poveștile de dragoste scurte și superficiale. O singură privire aruncată lui Caroline, și Tucker își dă seama că nu a mai cunoscut o asemenea femeie. Caroline este hotărâtă să îi respingă avansurile, dar dorința neașteptată care o cuprinde în preajma lui face ca decizia să fie aproape imposibilă.

Însă pentru Caroline există o piedică mult mai mare în calea noii povești de dragoste – Tucker devine principalul suspect în seria de crime care zguduie existența pașnică a orășelului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nora Roberts

Traducător: Daniela Truţia

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786063381560

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x17 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire

Editura: Litera

Nora Roberts
Nora Roberts
Autor

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste și majoritatea au i...

vezi autor