TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fiica doctorului Moreau
Vezi
galerie

Fiica doctorului Moreau

de Silvia Moreno-Garcia

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #428208

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autoarea bestsellerului internațional Mexican Gothic ne oferă un fabulos roman istoric, plasat în Mexicul secolului al XIX-lea, o reinterpretare a celebrului SF clasic Insula doctorului Moreau, de H.G. Wells.

 

Carlota Moreau este o tânără care crește pe o moșie retrasă, într-un conac luxos, ferită de conflictele și problemele din Mexic. Este fiica unui cercetător atât de îndrăzneț, încât e ori un geniu, ori un nebun.

 

Montgomery Laughton e un proscris, un melancolic incurabil și asistentul doctorului Moreau, pe care îl ajută să-și ducă la îndeplinire experimentele finanțate de bogata familie Lizaldes.

 

Hibrizii sunt rezultatele muncii doctorului Moreau, ființe monstruoase, pe jumătate oameni, pe jumătate, animale, predestinate să i se supună orbește creatorului lor.

 

Toți par să trăiască în armonie până la sosirea fermecătorului și nepăsătorului Eduardo Lizalde, care declanșează o periculoasă reacție în lanț.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Silvia Moreno-Garcia

Traducător: Mihaela Ioncelescu

Data apariției: februarie 2023

Titlu original: The Daughter of Doctor Moreau

ISBN: 978-606-43-1437-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: pericol

 

Opinii editoriale

Imaginația de care dă dovadă Silvia Moreno-Garcia este absolut fantastică, neliniștită și romantică, neînfricată și capabilă să se reverse în orice gen literar, mereu gata să îmbrățișeze cu o deplină stăpânire de sine polaritățile narațiunii: bizareria și drăgălășenia, pasiunea nebunească și ura profundă...

The New York Times

Un science-fiction istoric. O reinterpretare a unui roman clasic. Una dintre cele mai interesante și mai puternice voci ale noului val de autori SF&F. Da, Fiica doctorului Moreau este un cocktail perfect dozat.

Marian Coman, redactor-șef Armada
Silvia Moreno-Garcia
Silvia Moreno-Garcia
Autor

Silvia Moreno-Garcia s-a născut în 1981, în Mexic, și a studiat la University of...

vezi autor