TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misterul de Crăciun UN-JOG-MISTDC-21-N-001
Misterul de Crăciun
Vezi
galerie

Misterul de Crăciun

de Jostein Gaarder

Id: #366823

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cu puțin timp înainte de Crăciun, Joakim primește de la un librar un calendar advent, cu 24 de ușițe închise. Așa începe povestea călătoriei în timp până la descoperirea misterului de Crăciun.


În fiecare zi a lunii decembrie, până în Ajun, băiețelul deschide câte o ușă și găsesește câte un desen și o scrisoare, din care reconstituie povestea unei fetițe care, cu ceva timp în urmă plecase într-o călătorie miraculoasă până la peștera din Bethleem, pentru a lua parte la Nașterea lui Iisus.


Farmecul acestei povești care se dezvăluie pe măsură ce sărbătoarea se apropie îi cuprinde pe Joakim și pe părinții lui, care vor participa nerăbdători la dezlegarea enigmelor. Alături de Elisabet, băiețelul ajunge în Copenhaga anului 1648, în Bizanțul marii Schisme, în Mira și Damasc, până la locul unde steaua magilor se oprise. Din galeria personajelor întâlnite de cei doi nu lipsesc figurile mitice – păstori, îngeri, Moș Crăciun, recompunând, la fiecare pagină emoția specifică sărbătorii.


Istoria îndepărtată și recentă, ficțiunea și jocul cu intrigi și personaje, tainele Nașterii se întrepătrund într-un roman care, în buna tradiție a lui Jostein Gaarder, devine o lectură plăcută și incitantă pentru cititori indiferent de vârstă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jostein Gaarder

Traducător: Aurora Kanbar , Erling Schøller

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Julemysteriet

ISBN: 9789993186984

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 182

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: curiozitate, magie, Crăciun

Jostein Gaarder
Jostein Gaarder
Autor

Jostein Gaarder s-a născut în 1952 în Oslo, într-o familie de profesori. A urmat...

vezi autor