TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Din America, experiment în doi (Vol. 2)
Din America, experiment în doi (Vol. 2)
Vezi
galerie

Din America, experiment în doi (Vol. 2)

de Elena Armas

Titlu apărut în colecția EpicLove la Epica Publishing

Id: #426036

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uneori, iubirea are nevoie și de puțină inspirație
De la autoarea bestsellerului Din Spania, cu dragoste

 

Rosie Graham are o problemă. De fapt, are mai multe. Și-a dat demisia de la slujba ei bine plătită, ca să se poată concentra asupra carierei sale ținute în secret: scrie romane de dragoste, iar acum a primit un termen-limită pentru noua ei carte. Însă intră într-o mare pană de inspirație. Și, de parcă n-ar fi de ajuns, tavanul apartamentului ei din New York se prăbușește — la propriu. Rosie se duce acasă la prietena ei, Lina, fără să știe că aceasta deja i-a împrumutat apartamentul lui Lucas, unul dintre verii ei. Spre uimirea lui Rosie, Lucas îi propune să locuiască împreună în apartamentul Linei, până când ea își va găsi o altă locuință.

 


În curând, Rosie descoperă că vărul Linei ține morțiș să-i sară în ajutor, aidoma unui cavaler spaniol în armură strălucitoare. Numai că acest cavaler umblă prin apartament doar cu un prosop pe el, are un zâmbet care-i sucește mințile, un accent irezistibil și un talent uimitor la gătit. Când Lucas află despre lipsa de inspirație a colegei lui de apartament, îi propune lui Rosie un plan nebunesc: o va invita la câteva întâlniri romantice „experimentale”, ca să-i stimuleze inspirația. Rosie nu are nimic de pierdut, însă Lucas nu poate rămâne în New York la nesfârșit. Și e posibil ca șase săptămâni să nu fie de ajuns nici pentru Rosie, nici pentru termenul ei limită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Armas

Traducător: Cristina Stan

Data apariției: octombrie 2022

Titlu original: The American Roommate Experiment (Spanish Love Deception #2)

ISBN: 979-606-9713-20-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epica Publishing

Teme: iubire, secret

 

Din blogul Cartepedia

Simona Husaru Simona Husaru

,,Cărţile romantice sunt cu siguranţă printre preferatele mele. Atunci când descopăr o carte frumoasă şi scrisă cu bun gust, mă bucur nespus de mult! După ce am citit prima carte din seria Din Spania, c......“

citește mai mult
Simona Husaru Simona Husaru

,,„Din Spania cu dragoste” de Elena Armas este o lectură foarte catchy care m-a cucerit încă de la început. Îmi place mult modul în care scrie autorul și faptul că regăsesc multe scene amuzante de care......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

O minunăție de carte spumoasă și extrem de simpatică! În continuarea mult îndrăgitului său roman, Din Spania, cu dragoste, Armas ni-i prezintă pe optimistul Lucas Martín și pe puternica, dar totodată vulnerabila Rosie Graham, aducându-i laolaltă într-un mod inedit. M-am distrat copios citind povestea lor de dragoste! De la cap la coadă, acest roman e incredibil de distractiv!

Christina Lauren, autoarea romanului „Paradis de împrumut”, bestseller New York Times

Elena Armas este regina absolută a comediilor romantice pline de pasiune și care te țin pe jar.

Ali Hazelwood, autoarea cărții „Ipoteza iubirii”

Ce se întâmplă atunci când o scriitoare de romance se vede pusă față în față cu propriile provocări literare? Un roman amuzant, plin de prospețime și al naibii de sexy.

Jodi Piccoult, autoarea romanului „O scânteie de viață”, bestseller New York Times
Elena Armas
Elena Armas
Autor

Elena Armas este o autoare spaniolă, o autodeclarată romantică incurabilă și, sp...

vezi autor