TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Asasin American PP-VIF-ASASIA-18-N-001
Asasin American
Vezi
galerie

Asasin American

de Vince Flynn

Id: #253106

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Două decenii de politică bazată pe interese de partid au lăsat națiunea americană într-o poziție extrem de vulnerabilă.  Thomas Stansfield, Director de Operațiuni al CIA și veteran al Războiului Rece, este conștient că trebuie să-și pregătească agenția pentru următoarea mare provocare: războiul împotriva terorismului islamic. Planul său? Înființarea unei echipe de operațiuni clandestine, un grup de agenți care să-și desfășoare activitatea în afara structurilor de comandă - oameni care nu există.

 

Student și sportiv de elită, Mitch Rapp avea tot ce și-ar fi putut dori. Până într-o seară friguroasă de decembrie, când lumea lui s-a prăbușit odată cu avionul Pan Am 103. În urma atacului terorist, două sute șaptezeci de suflete și-au pierdut viața, printre care și Maureen, logodnica sa. Victimele au lăsat în urmă prieteni și rude, oameni care își vor căuta alinarea în justiție. Nu și Rapp. El nu caută alinare, ci răzbunare.

 

Admiratorii lui Vince Flynn vor fi captivați de acest roman electrizant, care a figurat pe locul întâi în clasamentul New York Times al celor mai bine vândute titluri. În spatele privirii de oțel a unuia dintre cei mai mari eroi ai națiunii americane, cititorii vor descoperi un tânăr pregătit și antrenat să devină Asasin American.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vince Flynn

Traducător: Cristina Preda

Data apariției: martie 2018

Titlu original: American Assassin

ISBN: 978-606-940-916-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

Teme: răzbunare, terorism

 

Opinii editoriale


“Nu o poți lăsa din mână”

Larry King, USA Today

“Spectaculoasă și foarte actuală… Nimic nu se compară cu a-l privi pe Mitch Rapp învingându-i, în ficțiune, pe inamicii pe care nimeni nu pare capabil să-i răpună în viața reală. Odată cu atacurile de la 11 septembrie, o nouă eră literară a luat naștere și acesta este cel mai bun produs al său de până acum”

The Providence Journal
Vince Flynn
Vince Flynn
Autor

Vince Flynn (1966-2013) s-a născut în Saint Paul, Minnesota. Absolvent al Academ...

vezi autor