TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regina nebunilor TR-CAP-REGINN-19-N-001
Regina nebunilor
Vezi
galerie

Regina nebunilor

de Camelia Popa

Id: #263146

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mistere psihologice, hipnoza, sex, accidente de mașini, deliruri, fobii, lecții de geopolitică, vacanțe la Cernobîl, un jaf la cofetărie, corupție și, nu în ultimul rând, robotizarea WC-urilor — toate gravitând în jurul Carlei Samson, un adevărat „Pygmalion al psihiatriei negre". În jurul psihiatrei ajung un dirijor celebru, un profesor de matematică și autor de culegeri, un deputat, un psihoterapeut și un polițist, împreună cu familiile și cunoscuții lor. 

Întreaga acțiune, desfășurată într-un ritm alert și plasată într-un peisaj actual și realist, descris cu tușe fine și atenție la detalii, este populată cu personaje solid construite, care te obligă să le urmărești cu sufletul la gură evoluția și aventurile la curtea Reginei nebunilor. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Camelia Popa

Data apariției: iunie 2019

ISBN: 978-606-400-674-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Invocându-i la tot pasul pe Freud și Maslow și militând pentru poliamorie în viața ei și a pacienților, Carla Samson, care se vede ca „o dresoare a răului", pare de neoprit. Mai poate scăpa cineva din plasa ei? Mai au pacienții și victimele ei vreo șansă să revină la o viață normală? - 

Alexandra Fusoi