TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lucruri pe care le ținem ascunse (Vol. 2) 978-606-40-2050-5
Lucruri pe care le ținem ascunse (Vol. 2)
Vezi
galerie

Lucruri pe care le ținem ascunse (Vol. 2)

de Lucy Score

Id: #432549

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Lucy Score
 

Descriere produs

Băieții buni se îndrăgostesc de fete rele
 
Nash Morgan a fost cunoscut dintotdeauna pentru zâmbetul său și gesturile prietenoase față de toată lumea. Însă acum se reface după ce a încasat două gloanțe și farmecul lui sudist este eclipsat de atacuri de panică și de coșmaruri. Simte că a devenit doar umbra celui care a fost cândva. Dar nu e dispus să lase pe cineva să-i descopere slăbiciunea. Numai că noua sa vecină, Lina, inteligentă și sexy, îi observă frământările. Ca regulă generală, Lina nu agreează contactul fizic dacă inițiativa nu-i aparține. Totuși, dintr-un motiv inexplicabil, atingerea lui Nash este altfel. Lucru pe care-l simte și el. Conexiunea fizică dintre ei este incitantă, copleșindu-l pe el și făcând-o pe ea să se întrebe dacă merită riscul de a continua.
 
Din păcate, Lina are propriile secrete și, dacă Nash descoperă adevăratul motiv al venirii ei în oraș, nu o va ierta niciodată. În plus, ea nu se implică în relații. O aventură toridă cu un polițist local? Da, categoric. O relație cu un bărbat care așteaptă de la ea stabilitate? Niciodată. După ce obține ceea ce vrea, Lina nu intenționează să mai rămână prin preajmă. Însă Knockemout are vraja lui aparte. Și odată ce Nash decide s-o cucerească pe Lina, nimic nu-l descurajează… chiar dacă pentru asta trebuie să se confrunte cu pericolul care era cât pe ce să-l ucidă.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Lucy Score

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Things We Hide from the Light

ISBN: 978-606-40-2050-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 704

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire, secret, umor

 

Opinii editoriale

„Lucy Score scrie povești de dragoste sincere și pline de umor, iar romanul de față nu face excepție.”

Woman’s World

„O carte savuroasă, incitantă și plină de semnificații. Nash și Lina sunt personaje interesante și fermecătoare, iar relația lor crește frumos pe măsură ce povestea se desfășoară. O aventură detaliată și sinuoasă care, fără îndoială, îi va distra, îi va încânta și îi va captiva pe fanii primului volum.”

Culturefly

„Amuzantă, pasională, extraordinar de dramatică, incredibil de romantică și încărcată de emoții. Am terminat epilogul cu lacrimi în ochi, apoi am plâns din nou cât am citit epilogul bonus.”

Cressida McLaughlin
Lucy Score
Lucy Score
Autor

Lucy Score este o autoare de bestselleruri USA Today, Wall Street Journal și #1...

vezi autor