TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul omului de afaceri UJ-MAH-GODAIP-20-N-001
Vezi
galerie

Ghidul omului de afaceri

Id: #366597

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cunoașterea și prevenirea riscurilor de natură penală
 

Descriere produs

Ideea scrierii unei lucrări care să cuprindă date și informații din domeniul dreptului penal al afacerilor, utile managerilor și executivilor din cadrul organizațiilor economice, a apărut ca urmare a constatării nevoii și lipsei de pe piață a unui astfel de instrument.

 

Ghidul omului de afaceri. Cunoașterea și prevenirea riscurilor de natură penală este o carte scrisă în scopul informării persoanelor care conduc afaceri sau care sunt implicate în activitatea economică. Autorii doresc să pună la dispoziția întreprinzătorilor informații sau date menite să le faciliteze acestora cunoașterea dispozițiilor legale penale aplicabile în domeniul afacerilor, în scopul prevenirii riscurilor de natură penală.

 

Lucrarea de față este destinată, în principal, oamenilor de afaceri, adică persoanelor care inițiază, finanțează, conduc sau supraveghează, într-o formă sau alta, fie direct, fie indirect, întreprinderi.

 

Informațiile cuprinse în acest ghid sunt utile nu numai pentru oamenii de afaceri, ci și pentru alte categorii de persoane implicate în activități lucrative, cum sunt cele care dețin funcții sau exercită activități în domeniul resurselor umane, contabilității, marketingului ori care îndeplinesc sarcini executive în cadrul unei companii sau organizații economice. Prin materialul cuprins în acest Ghid, am urmărit să aducem la cunoștința celor interesați, într-un limbaj cât mai apropiat de cel comun și accesibil, conținutul actelor normative ce reglementează răspunderea penală pentru fapte comise în domeniul afacerilor sau în legătură cu desfășurarea activităților economice. În plus, cei interesați vor găsi și alte informații necesare sau utile pentru derularea în bune condiții a activității (spre exemplu, proceduri de integritate și anticorupție).

 

Autori: Norel Neagu, Mirela Gorunescu, Laura Maria Stănilă, Alexandru Sitaru, Alexandru Claudiu Galetschi, Valentin Radu, Mihai Ene, Augustin Zăbrăutanu, Marius Tite

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Mihai Adrian Hotca

Data apariției: ianuarie 2020

ISBN: 9786063906282

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 504

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Mihai Adrian Hotca
Mihai Adrian Hotca
Coordonator

Studii: licenţiat în Drept (1997); master în Știinţe penale (2004); doctor în Dr...

vezi autor