TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dreptul individual al muncii. Ediția a 2-a
Vezi
galerie

Dreptul individual al muncii. Ediția a 2-a

de Septimiu Panainte

Id: #420362

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dreptul muncii se constituie într-un domeniu deosebit de dinamic atât din punct de vedere al reglementărilor aferente, cât și al doctrinei și practicii raporturilor de muncă și judiciare (naționale și europene). Pe cale de consecință, o nouă ediție a cursului de Drept individual al muncii a apărut ca necesară și firească.
Lucrarea prezintă teme precum: principiile și izvoarele dreptului muncii, contractul individual de muncă (încheiere, executare, modificare, suspendare, încetare), timpul de muncă și de odihnă, sănătatea și securitatea în muncă, răspunderea disciplinară, răspunderea patrimonială, jurisdicția muncii. Cu privire la acestea sunt expuse teorii și opinii argumentate, revelând privirea critică a autorului.  

Cursul Dreptul individual al muncii se adresează, cu precădere, studenților care abordează această materie, venind în ajutorul acestora pentru înțelegerea și asimilarea noțiunilor teoretice, precum și pentru identificarea și rezolvarea problemelor practice. În egală măsură, în lucrare pot regăsi suport pentru activitatea lor practicienii în domeniu, dar și cei implicați în raporturi de muncă.  

extinde
 

Detalii produs

Autor: Septimiu Panainte

Data apariției: ianuarie 2022

ISBN: 9786062719142

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 424

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu