TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Interviul. Admiterea la INM. Probele scrise și proba psihologică
Vezi
galerie

Interviul. Admiterea la INM. Probele scrise și proba psihologică

de Ioan Ilies Neamț, Laura Cristina Neamț

Titlu apărut în colecția Examene. Universul Juridic la Universul Juridic

Id: #384885

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a IV-a, revizuită și adăugită
 

Descriere produs

Lucrarea a fost concepută sub forma unui ghid prin care candidații la concursul de admitere la INM pot să înțeleagă mai bine implicațiile unui atare demers.

 

Prima parte este dedicată explicării teoretice a emoțiilor și personalității. În cea de-a doua parte sunt analizate pe larg implicațiile psihologice și practice ale probei teoretice (testul-grilă) și ale celei practice (proba scrisă) și sunt oferite sfaturi prețioase pentru gestionarea eficientă a probelor și înțelegerea emoțiilor incidente. În partea a treia este analizată testarea psihologică, fiind prezentate aspectele avute în vedere, cu exemplificări, și oferite indicații relative la fiecare dintre cele două componente ale testării: proba scrisă și interviul. Cea de-a patra parte este dedicată exclusiv interviului, fiind analizate atât aspectele avute în vedere și punctate la această probă, cât și elemente care, odată însușite, pot asigura candidatului o șansă mai mare de succes, precum cele legate de vestimentație, gestică, mimică etc. Tot această parte cuprinde un număr de 35 de spețe, fiecare cu explicații relative la modul în care ar putea fi soluționate, dar și exemple de subiecte pentru analiza scrisă. În fine, ultima parte este dedicată condiției bunei reputații, fiind expuse unele particularități ale condiției și elementele ce pot avea relevanță în procesul de analiză.

 

Nu în ultimul rând, cartea este redactată într-un limbaj ușor de înțeles chiar și de către cei fără cunoștințe în domeniul psihologiei.

 

Ediția a IV-a are în vedere noua structură a concursului și analizează modificările apărute în structura interviului. În plus, sunt prezentate noi spețe și explicații și sunt oferite modele de subiecte pentru etapa analizei scrise de la proba interviului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioan Ilies Neamț, Laura Cristina Neamț

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786063908972

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 488

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic