TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Noțiuni elementare privind standardele de protecție a investițiilor în dreptul internațional. Curs universitar 978-606-26-1544-4
Vezi
galerie

Noțiuni elementare privind standardele de protecție a investițiilor în dreptul internațional. Curs universitar

de Cristina-Elena Popa (Tache)

Titlu apărut în colecția Cursuri universitare la Pro Universitaria

Id: #422861

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea „Noțiuni elementare privind standardele de protecție a investițiilor în dreptul internațional” este un curs universitar care abordează în mod detaliat instituțiile specifice acestei ramuri de drept. Contextul în care apare este determinat de interesul global pentru studiul dreptului internațional al investițiilor, drept ce a început a fi studiat în marile centre universitare ale lumii, în cadrul unor cursuri universitare sau postuniversitare.

 

Crizele recente care continuă să afecteze climatul investițional, pot fi gestionate corect numai prin cunoașterea corespunzătoare a punctelor sensibile ale sistemului, iar acest lucru este valabil atât pentru state, cât și pentru toți ceilalți actori implicați în domeniul investițiilor. Din acest motiv, sunt binevenite toate lucrările de specialitate care conduc către aflarea „secretelor” și a celor mai potrivite soluții pentru desfășurarea activităților investiționale în condiții cât mai bune.

 

Toate acestea fac din acest curs universitar un material deosebit de util pentru studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători științifici și practicieni din mediul științelor juridice și administrative (avocați, consilieri juridici, notari, arbitri, judecători, funcționari publici, demnitari etc.) și în general pentru toți cei interesați de dreptul internațional al investițiilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristina-Elena Popa (Tache)

Data apariției: mai 2022

ISBN: 978-606-26-1544-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

Cristina-Elena Popa (Tache)
Cristina-Elena Popa (Tache)
Autor

Este promotoarea dreptului internațional al investițiilor în România și cercetat...

vezi autor