TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lindbergh. Povestea unui şoricel zburător

Torben Kuhlmann
Colecția Povești ilustrate de la Corint Junior aduce un titlu sensibil, dar și adevărată pagina a aviației mondiale Lindbergh...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-128-713-3
Dimensiuni: 21x28 cm
Tip copertă: Hardcover

Lindbergh. Povestea unui şoricel zburător

MAI MULTE DESPRE CARTE

Colecția Povești ilustrate de la Corint Junior aduce un titlu sensibil, dar și adevărată pagina a aviației mondiale Lindbergh – Povestea șoricelului zburător.

Povestea ingenioasă și ilustrațiile minunate ale lui Torben Kuhlmann vor cuceri imaginaţia cititorilor – mai tineri sau mai vârstnici – cu isprăvile acestui neînfricat şoricel.

Sunt vremuri grele... pentru un şoricel. O nouă invenţie – capcana mecanică pentru şoareci – i-a făcut pe toţi semenii lui să fugă în America, tărâmul celor liberi. Dar cum vapoarele cu aburi sunt păzite de pisici, Atlanticul nu mai poate fi traversat în siguranţă. În cel mai întunecat ascunziș... singurul şoricel rămas are o idee senzaţională. Trebuie să înveţe să zboare!

Autor: Torben Kuhlmann
Ilustrator: Torben Kuhlmann
Traducător: Luminița Turcu
Data apariției: noiembrie 2016
Editura: Corint Junior
Pagini: 92
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
șoricel, călătorie, isprăvi, poveste, ilustrații

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Lindbergh Invenția capcanei mecanice de prins șoareci nu este deloc o veste bună pentru neamul șoricesc. Un chițăitor mic, dar cu un curaj imens decide să urmeze calea semenilor săi către America, pământul libertății, însă vapoarele care traversează Atlanticul sunt păzite de pisici nemiloase. Șoricelul decide astfel că singura sa scăpare este să străbată oceanul în zbor. Și începe să lucreze la un avion care să-l ajute să-și îndeplinească cutezătoarea aventură. Dar încercările sale atrag atenția bufnițelor și a pisicilor care încep să-l urmărească, micul mustăcios fiind sub o supraveghere constantă....
Vezi mai mult

Opinii Editoriale

F. Robert van der Linden, National Air and Space Museum, Smithsonian Institutio
„Ca responsabil cu îngrijirea avionului lui Charles Lindbergh, Spirit of St. Louis, aflat la Smithsonian Institution’s National Air and Space Museum, am crezut că lui Lindbergh i-a venit ideea să zboare peste Atlantic, fără oprire, de unul singur, după ce a citit în presă o știre despre încercarea eșuată a faimosului pilot francez René Fonck, din septembrie 1926. [...] Dar acum știu adevărata sursă de inspirație a lui Lindbergh...”

Opinia cititorilor