TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nodul tâlharului. O poveste din hanul pungașilor (vol. 3) CJ-KAM-NTOPDH-21-N-001
Nodul tâlharului. O poveste din hanul pungașilor (vol. 3)
Vezi
galerie

Nodul tâlharului. O poveste din hanul pungașilor (vol. 3)

de Kate Milford

Titlu apărut în colecția Aventură & Mister la Corint Junior

Id: #372506

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Marzana și prietena ei cea mai bună, Nialla, se plictisesc. Într-un oraș în care regulile obișnuite nu se aplică, s-ar crede că aventura e prezentă peste tot. Totuși, lor nu li se întâmplă nimic interesant. Însă, atunci când părinții Marzanei sunt cooptați pentru a ajuta la rezolvarea unui caz de răpire greu de înțeles, Marzana și Nialla au parte de acțiune din belșug—doar că nu trebuie să se afle că s-au implicat în această poveste.

 

Ele adună în jurul lor un grup de copii-detectivi cu abilități speciale—inclusiv un magician, un maestru al camuflării și fiica-fantomă a unui căpitan de vas—pentru a lua parte la teribila cursă contracronometru: suma cerută pentru răscumpărare e imposibil de plătit, iar termenul-limită se apropie!

 

Dar, într-un loc în care nimic nu e ceea ce pare a fi—de la arhitectura care se schimbă peste noapte, la profesorul suplinitor de matematică și chiar la părinții Marzanei—devine repede clar că până și răpirea ar putea să aibă alte substraturi. Sunt multe enigme de dezlegat și multe lucruri de descoperit despre familiile lor și despre ei înșiși, iar tinerii detectivi nu au timp de pierdut!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kate Milford

Traducător: Cătălin Georgescu

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9789731287706

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

 

Opinii editoriale

Nodul Tâlharului este plin de enigme și de răsturnări de situație surprinzătoare.”

Washington Post KidsPost

„Intrigi, doritori de aventură curajoși și niște fier suspect de ingenios... Cititorii cu spirit de observație se vor bucura să strângă laolaltă indiciile pentru a descâlci nodurile alături de membrii Nodului... O poveste fascinantă și complexă despre prietenie și o misiune de salvare.”

Kirkus, STARRED review

„O adăugire merituoasă în cadrul deja consacrat al Hanului Pungașilor, care va atrage noi cititori... Pasajele descriptive scrise de Milford sunt o încântare.” 

The Bulletin of the Center for Children's Books