TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Când a creat Dumnezeu lumea
Vezi
galerie

Când a creat Dumnezeu lumea

de Matthew Paul Turner

Id: #420051

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autorul cărții „Când te-a creat Dumnezeu


Când a creat Dumnezeu lumea, de Matthew Paul Turner cu ilustrații de Gillian Gamble este o poveste seducătoare în versuri pentru copiii preșcolari, din care aceștia vor afla povestea lumii. Cu alte cuvinte, cartea aceasta este, dragă părinte, pentru momentul acela în care copilul tău te va întreba cât se poate de grav: Mami (tati) cum a apărut lumea? Cum a apărut totul?

Atunci când aceste întrebări îți vor fi adresate de către ștrengarul tău, ridică această carte de pe raft și citește-i copilului din ea, comentând împreună cu el versurile și fotografiile iscusit realizate de ilustratorul Gillian Gamble.

Povestea aceasta, nu începe cu „a fost odată” ca alte povești, ci pe vremea „când încă nimic nu exista / și-n spațiul enorm doar golul era.” Apoi, îi poartă pe micuți într-un vis frumos, plin de culori și de magie, care le va arăta toate etapele prin care a trecut lumea până să devină ceea ce este ea astăzi.

Și pentru că la această vârstă nimic nu este mai important și mai serios decât joaca, copiii și-L vor putea imagina pe Dumnezeu – marele creator – „jucându-se” de-a facerea lumii.

Îl vedem astfel agățând miliarde de stele pe cerul întunecat și transformându-l într-o feerie. Ulterior, îl urmărim creând rând pe rând planetele și galaxiile, cometele, asteroizii și meteoriții, și apoi punând totul în mișcare într-un mecanism perfect, asemenea unui magician. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Matthew Paul Turner

Ilustrator: Gillian Gamble

Traducător: Bianca Stănescu

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: When God Made the World

ISBN: 9786069138861

Copertă: Paperback

Număr pagini: 30

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: copilărie, curiozitate, Dumnezeu

Editura: Act și Politon

Matthew Paul Turner
Matthew Paul Turner
Autor

Matthew Paul Turner este fotograf, orator și autor a numeroase cărți, printre ca...

vezi autor