TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Seducătoarea
Seducătoarea
Vezi
galerie

Seducătoarea

de Vicente Blasco Ibañez

Id: #430843

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vicente Blasco Ibáñez (1867-1928), cunoscut scriitor, regizor, jurnalist și om politic spaniol, a avut o activitate remarcabilă, opera sa acoperă o varietate de genuri și stiluri, de la compilații de articole de ziar și nuvele la romane sociale și de aventuri, inclusiv cărți istorice și de călătorie.

 

În romanul Seducătoarea, autorul preia din tradiția clasică o problemă care îi permite să aducă în lumină unul dintre tipurile feminine caracteristice narațiunii sale: cel al femeii-vampir, capabilă să seducă bărbații și să semene discordie. Acesta este motivul care iese în evidență și în ecranizarea operei sale, The Temptress, cu Greta Garbo în rolul principal. Celebra actriță a interpretat-o cu succes pe marchiza care, după mai multe scandaluri amoroase, decide să se stabilească în Argentina, unde întâlnește un tânăr arhitect, de aici țesându-se firul interesantei povești.

 

O femeie frumoasă ce prinde în mrejele sale mulți bărbați, însă acțiunile ei malefice se concentrează asupra singurului bărbat care îi rezistă. Vă dăinui oare dragostea curată a acestuia pentru soție sau el va ceda farmecelor seducătoarei – femeia obișnuite să domine? 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vicente Blasco Ibañez

Ilustrator: Tatiana Daniela Popescu

Traducător: Lia Crișan

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: The Temptress

ISBN: 978-606-95622-5-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookstory

Teme: curaj, iubire

Vicente Blasco Ibañez
Vicente Blasco Ibañez
Autor

Vicente Blasco Ibañez s-a născut la 29 ianuarie 1867, în Valencia. Este unul din...

vezi autor