TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ticăloșii de la job 978-973-47-3904-2
Vezi
galerie

Ticăloșii de la job

de Tessa West

Id: #433013

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să reziști când ai colegi toxici
 

Descriere produs

UN GHID PRACTIC ȘI AMUZANT

PENTRU CEI CARE VOR O „ASIGURARE DE CARIERĂ”

 

În ultimii ani, locul de muncă s-a schimbat fundamental. De la platformele pentru ședințe online până la aplicațiile pentru mesaje private, canalele de comunicare au evoluat mult dincolo de ceea ce am fi putut prevedea înainte de apariția pandemiei.

 

Totuși, există ceva ce nu s-a schimbat: oriunde te-ai duce în mediul profesional, la un moment dat te vei ciocni de o canalie chitită să le facă celorlalți zile fripte (fără să încalce, practic, nicio regulă).

 

Ticălosul poate fi un lingău care te sapă lipindu-se de șef cu vorbe mieroase, un hoț de reputație care-ți fură ideile, un mardeiaș care te agresează în mod subtil ori un mistificator care te convinge să te îndoiești de propriile raționamente și amintiri sau chiar o ființă mai banală de-atât – un chiulangiu abil, un șef neglijent ori un micromanager pisălog.

 

Dacă ai ajuns în stadiul în care îți vine să-ți smulgi părul din cap fiindcă nu știi cum să scapi de un șef tiranic sau de un coleg dușmănos ori de un subaltern răuvoitor, poți afl a din aceste pagini cum să-ți faci o strategie salvatoare.

 

Iată o carte pentru toți cei care au spus „Nu-l mai suport pe nemernicul ăsta!” de mai multe ori decât ar fi dispuși să admită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tessa West

Traducător: Dan Crăciun

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-973-47-3904-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Paralela 45