TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pact cu ducesa LI-TED-PACTCD-19-N-001
Pact cu ducesa
Vezi
galerie

Pact cu ducesa

de Tessa Dare

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #308852

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA „O FATĂ ȘI UN DUCE “

După întoarcerea din război, ducele de Ashbury nu a avut prea multe de făcut în afară de a le băga frica în oase nelegiuiților Londrei. Însă acum a mai apărut ceva de care trebuie să se ocupe: să își asigure un moștenitor. Ceea ce înseamnă că are nevoie de o soție. Când Emma Gladstone, fiica unui vicar, ajunsă croitoreasă, apare în casa lui pretinzând banii pentru rochia de mireasă a fostei lui logodnice, el se hotărăște pe loc că este numai bună să-i ofere un copil.

Condițiile pe care le pune sunt cât se poate de clare: vor fi soț și soție doar noaptea, fără sărutări și la adăpostul întunericului; fără întrebări despre cicatricile lăsate de război și, cel mai important, odată ce ea rămâne însărcinată, relația lor ia sfârșit. Însă Emma nu e genul de femeie care se lasă ușor sedusă, așa că vine și ea cu propriile reguli: vor cina împreună în fiecare seară, timp în care vor sta de vorbă și se vor putea tachina după bunul-plac.

Însă ceea ce îi ia pe amândoi prin surprindere e faptul că, odată ce ea reușește să-l descopere pe bărbatul care se ascunde în spatele cicatricilor, nimic nu mai poate sta în calea iubirii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tessa Dare

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-333-530-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„În Top 10 «Cele mai bune povești de dragoste» din 2017.“

Entertainment Weekly