TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu mă tem LE-SIU-NU00MT-16-N-001
Nu mă tem
Vezi
galerie

Nu mă tem

de Silviu Urdea

Id: #263055

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman unic, întunecat și sinistru. O carte pe care nu poți să o lași din mână până la ultima pagină. Trei ore în care nu mai respiri.

"Un amnezic se trezește într-o cameră, supravegheat de o femeie hidoasă pe nume Ihrin, al cărei ajutor e un motan perfid și gras… Așa începe Nu mă tem.
O singură recomandare:
CITIȚI CARTEA!" - Liviu Surugiu

„Astăzi, în registrul de nașteri al literaturii române s-a înregistrat numele lui Stephen King de România. Sigur, el este cunoscut și ca Silviu Urdea, dar vă asigur că acest alter-ego i se potrivește de minune. Literatura telurică, a cărei forță o extrage din subconștient, universul sumbru, precum și personajele sadice, ori pur și simplu zdrobite în nefericirea lor, îl apropie pe bună dreptate pe acesta de maestrul literaturii horror. Cât despre cartea de față, imaginați-vă demența unei Annie Wilkes steroidizată de accentele unui ambient supranatural precum cel din Doctor Sleep. Adăugați la asta suspansul fin al unui Guillaume Musso, plasați acțiunea în România, suprapuneți, în fine, umorul de calitate marca personală a lui Silviu și veți obține o nouă voce în literatura română. Una de care, cu siguranță, vom mai auzi.” - Luca Dinulescu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Silviu Urdea

Data apariției: ianuarie 2016

ISBN: 978-606-881-411-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 286

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial