TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Seria „Să ne învingem fricile”
Seria „Să ne învingem fricile”
Vezi
galerie

Seria „Să ne învingem fricile”

de Rosa Maria Curto, Aleix Cabreira

Titlu apărut în colecția Ars libri Junior la Ars Libri

Id: #429569

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Seria conține patru carți cu povești ilustrate menite să îi ajute pe copii să își înțeleagă și să își depășească fricile:

 

  • Basi și frica de zgomot -Basi este un dragon care tocmai a ieșit din oul lui și care se sperie la cel mai mic zgomot. Îi este frică de strigăte, bocăneli, zgomote de pași, zgomote necunoscute și furtuni. Însă, când descoperă un anumit zgomot puternic, el devine încrezător și reușește să-și depășească frica.

 

  • Mino și frica de a sta singurăMino se teme ca nu cumva să se piardă de părinții ei sau să-i piardă din ochi, de aceea se simte însiguranță când e acasă. Însă într-o zi, părinții și prietenii ei nu mai sunt acolo. Ea se lasă acaparată de frica de a sta singură, până ce descoperă un sunet care îi unește pe toți cei dragi ei.

 

  • Nira și frica de a fi luată în râsNira este un dragon foarte încrezut. Îi place să fie admirată de toată lumea, însă, totodată, se teme ca nu cumva să fie luată în râs. Într-o dimineață, când se trezește, observă că pielea ei este plină de pete colorate și găsește o modalitate de a le ascunde. Însă nu știe că până ce va reuși să o depășească, frica ei o va împiedica să facă progrese.

 

  • Piro și frica de întuneric - Când nu este lumină, lui Piro îi e frică, iar asta se întâmplă când soarele apune și când luna devine atât de subțire, încât nici nu se mai vede. În întuneric, zgomotele răsună mai puternic și cele mai înfricoșătoare coșmaruri prind viață. De aceea, el și mica lui ceată de dragoni se hotărăsc să zboare într-un tărâm în care soarele nu apune niciodată.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Rosa Maria Curto, Aleix Cabreira

Traducător: Teodora Tănase

Data apariției: mai 2023

ISBN: 5940101347572

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x32 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri

Teme: curaj, singurătate