TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Seria „Animale mari și mici”
Seria „Animale mari și mici”
Vezi
galerie

Seria „Animale mari și mici”

de Alejandro Algarra, Núria Roca

Titlu apărut în colecția Ars libri Junior la Ars Libri

Id: #429567

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Minienciclopedii pentru copii, ediție bilingvă
 

Descriere produs

Seria conține 4 titluri de minienciclopedii ilustrate pentru copii:

 

  • Micuțul liliacUn mamifer zburător? Exact! Acest micuț liliac vrea să te invite în lumea lui extraordinară. Îți va povesti cum se nasc liliecii și cum îi protejează mama până învață să zboare. Vei afla cum vânează în întuneric și te vei minuna de modul ciudat, dar inventiv, în care aceștia beau. Deschide această carte și vei face cunoștință cu diferite specii de lilieci și vei afla mai multe despre viața lor incredibilă. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre lilieci.

 

  • Micuțul păianjen - Vrei să faci cunoștință cu acest micuț păianjen? Atunci haide cu el în grădina unde s-a născut și îți va arăta o mulțime de lucruri incredibile și interesante. Îți va povesti cum s-a născut și cum a trăit cu toți frații și surorile lui înainte să părăsească cuibul. Vei învăța cum vânează păianjenii și unde trăiesc. Vei afla secretul pânzei de păianjen și vei descoperi cum scapă păianjenii-cămilă de prădători. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre păianjeni. Apucă-te de citit!

 

  • Șarpele uriașAcesta este un șarpe cu clopoței, dar nu-ți fie frică! Vino și tu ca să-ți povestească totul despre viața lui. Învață cum se deplasează șerpii și descoperă metodele lor diferite de a vâna. Uită-te atent cum arată fiecare și ce se întâmplă cu pielea lor când năpârlesc. Vei învăța ce simțuri folosesc ca să exploreze lumea și vei descoperi multe specii interesante de șerpi. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre șerpi. Deschide-o acum! Ce mai aștepți?

 

  • Uriașul tyrannosaurus rex - Bun venit în lumea tiranozaurului! Călătorește în urmă cu milioane de ani în compania acestui dinozaur uriaș. Vei fi uimit ce grei și ce mari erau, ce picioare puternice și ce dinți înfricoșători aveau. Vei învăța cum mâncau tiranozaurii și cum se apărau împotriva celorlalți dinozauri când a apărut regele. Află de ce au dispărut și cum le-am descoperit scheletele. Pe lângă realisticele ilustrații color, această carte include texte atât în limba engleză, cât și în limba română, dar și o pagină cu alte informații interesante despre dinozauri.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Alejandro Algarra, Núria Roca

Traducător: Alina Sescu

Data apariției: mai 2023

ISBN: 5940123447571

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română, Engleză

Dimensiuni: 22x32 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri

Teme: curiozitate, natură

Núria Roca
Núria Roca
Autor

Núria Roca Granell este o scriitoare spaniolă, prezentatoare TV, actriță, craini...

vezi autor