TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cea care își amintește (Vol. 4)
Vezi
galerie

Cea care își amintește (Vol. 4)

de Robin Hobb

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #382977

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Partea a III-a, volumul 1
 

Descriere produs

De la câștigătoarea PREMIULUI WORLD FANTASY pentru întreaga carieră – finalul fascinantei trilogii despre pirați, dragoni și corăbii vii!

 

Orașul Bingtown a fost atacat de către chalcedeni și se cufundă în haos. Conducătoarea clanului Vestrit, Ronica, face tot ce-i stă în puteri pentru a-i uni pe toți supraviețuitorii și a-i îndemna să se opună cotropitorilor. Althea, care nu știe nimic despre soarta familiei sale, continuă să o caute pe Vivacia, corabia ei vie, pentru a o scăpa din mâinile piratului Kennit.

 

Dar totul poate fi în van, căci îndrăgita Vivacia se va confrunta cu cel mai teribil secret al oricărei nave însuflețite. Un adevăr atât de tulburător, încât poate distruge și corabia, și pe toți cei care o iubesc, inclusiv pe nepotul Altheei, Wintrow, a cărui viață atârnă de un fir de păr.

 

— Pentru că eu am vorbit cu Cea Care Își Amintește! Eram sălbăticit și fără minte, un simplu animal, la fel ca idioții care ne urmează acum. Dar ea m-a prins, m-a ținut strâns și m-a silit să-i primesc amintirile până ce m-am sufocat cu ele. […]

— Amintirile ei sunt otravă! Otravă! Mai veninoase decât orice altceva s-a scurs vreodată dintr-o coamă. Când mi-aduc aminte ce am fost și ce ar trebui să fim acum și compar cu ceea ce am devenit... mi-e greață. […]

Maulkin slobozi un nor din veninul său. Ochii stacojii ai șarpelui alb își încetară rotirea mânioasă, devenind de un maroniu tern. Fălcile i se descleștară alene, în timp ce veninul își făcea treaba. Maulkin îi vorbi cu blândețe.

— O să ne conduci la Cea Care Își Amintește. Noi am absorbit deja amintirile unei dăruitoare argintii de hrană. Dacă o să fie nevoie, mai putem lua și altele. Împreună cu ceea ce vom primi de la Cea Care Își Amintește ar putea fi de-ajuns. Ce altceva avem de ales? adăugă fără tragere de inimă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robin Hobb

Traducător: Ana-Veronica Mircea

Data apariției: martie 2021

Titlu original: Ship of Destiny (The Liveship Traders #3)

ISBN: 9786064312334

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: aventură, iubire, magie

 

Opinii editoriale

Rafinată și complexă!

INTERZONE
Robin Hobb
Robin Hobb
Autor

Robin Hobb este al doilea pseudonim al romancierei americane Margaret Astrid Lin...

vezi autor