TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Exerciții de gramatică italiană
Vezi
galerie

Exerciții de gramatică italiană

de Raluca Lazarovici Vereş, Valentina Negrițescu, Davide Arrigoni

Titlu apărut în colecția Philologia la Ratio et Revelatio

Id: #428688

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Exerciţii de gramatică italiană este o culegere adresată persoanelor care intenţionează să ajungă la al treilea nivel de cunoştiinţe de limbă italiană după parametrii de certificare stabiliţi de Consiliul Europei (ELC).

 

Compusă din 15 capitole de exerciţii, a menţinut ordinea de prezentare tradiţională a capitolelor de exerciţii care sunt propuse într-o ordine crescândă a dificultăţii de rezolvare şi care pot fi efectuate, în mare parte, direct pe carte. Rezolvarea anumitor exerciţii presupune competenţe lingvistice şi gramaticale diferenţiate pe grade de cunoştiinţe.

 

Culegerea poate fi folosită în clasă sau acasă, pe lângă manualele de limbă, pentru o consolidare imediată a structurilor prezentate în clasă sau pentru recapitularea şi lărgirea cunoştinţelor de gramatică acumulate.
De asemenea, este indicată şi pentru o valorificare autonomă, ca instrument de consultare, fie pentru elevul care studiază limba italiană, fie pentru elevul autodidact, datorită soluţiilor exerciţiilor care întregesc lucrarea.” – Autorii)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Raluca Lazarovici Vereş, Valentina Negrițescu, Davide Arrigoni

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-9659-68-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 442

Limbă: Italiană, Română

Dimensiuni: 15,8x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ratio et Revelatio

Teme: curiozitate